Jameson Triple Distilled Irish Whiskey 40% Vol. 0,05l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jameson Triple Distilled Irish Whiskey 40% Vol. 0,05l

1.40 kg
Zažite jemnú, bohatú chuť írskej destilovanej pálenky Jameson Triple Distilled Whisk(e)y. Tento jemný destilát je výsledkom dôkladného destilačného procesu, vďaka ktorému získate neuveriteľne jemnú whiskey, ktorá je zároveň plná charakteru. Či už ste znalec whiskey alebo príležitostný konzument, oceníte vyváženú chuť sladkej, ľahkej ovocnosti a jemného korenia. Ideálna na popíjanie čistej whiskey, s ľadom alebo do klasického kokteilu. Urobte si nezabudnuteľné večery s Jameson Triple Distilled Irish Whisk(e)y. Najlepšia voľba pre tých, ktorí si cenia kvalitu a tradíciu.

5,19 €

5,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Jameson Triple Distilled Irish Whisk(e)y, ktorá je obľúbená medzi nadšencami whisky na celom svete. Táto whiskey je dôkazom nadčasovej tradície írskej destilácie a ponúka výnimočný, hladký zážitok z pitia.

Jameson Triple Distilled Irish je starostlivo vyrobená Whisk(e)y je stelesnením bohatého írskeho dedičstva. Vyrába sa z najkvalitnejších obilnín, je trikrát destilovaná, čoho výsledkom je whiskey, ktorá je rovnako hladká ako aromatická. Tento proces umožňuje dosiahnuť vyššiu koncentráciu alkoholu a čistejší destilát, čím sa jej chuť zvýrazňuje do dokonalosti.

V nose táto whiskey ponúka lákavú arómu sladkých, jemných a mierne drevitých tónov. V chuti očakávajte dokonalú rovnováhu korenistých, orechových a vanilkových tónov s náznakmi sladkého sherry. Je to lahodná harmónia chutí, ktorá v závere zanecháva pretrvávajúce teplo.

Jameson Triple Distilled Irish Whisk(e)y je viac ako len nápoj - je to zážitok. Či už si ho vychutnávate čistý, s ľadom alebo v kokteile, určite na vás zapôsobí. Je to tiež ideálny darček pre milovníka whisky vo vašom živote.

Pridajte sa k tým, ktorí si vážia tie najlepšie veci v živote. Vyberte si írsku whisky Jameson Triple Distilled Whisk(e)y - kde sa tradícia snúbi s výnimočnou chuťou. Zažite hladkosť a hĺbku chuti, ktorá vzniká len trojitou destiláciou. Pozdvihnite svoj zážitok z pitia whiskey ešte dnes. Na zdravie na dobré časy a skvelú whiskey!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Jameson
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)