Jack Ryan BEGGARS BUSH 12 Years Old Irish Single Malt Bourbon Cask 46% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Ryan BEGGARS BUSH 12 Years Old Irish Single Malt Bourbon Cask 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jemnú, bohatú chuť írskej kávy Jack Ryan Beggars Bush Single Malt Bourbon Sud. Táto jedinečná zmes, ktorá zreje viac ako desať rokov, sa môže pochváliť nádhernou arómou, ktorá vás láka do svojej komplexnej hĺbky. Každý dúšok odhalí výrazné tóny vanilky a duba s hrejivým, dlhotrvajúcim záverom. Je to dokonalý doplnok na pokojné večery alebo slávnostné prípitky. Navyše sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky. Objavte čaro írskej single malt whisky Jack Ryan Beggars Bush ešte dnes!

47,69 €

47,69 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť írskej whisky Jack Ryan BEGGARS BUSH Single Malt Bourbon Sud. Táto dobre vyzretá prémiová írska whiskey, ktorá pochádza z rodiny s dlhou históriou v oblasti whiskey, je potešením pre všetky zmysly. Destilovaná s láskou a zrejúca dvanásť rokov v sudoch po bourbone sa môže pochváliť jedinečnou, robustnou chuťou, ktorá je sofistikovaná a zároveň príťažlivá.

Jack Ryan BEGGARS BUSH Irish Single Malt je oslavou írskej whiskey v jej najlepšej podobe. Jemné tóny sladkej vanilky a karamelu, pretkané jemnou dubovou príchuťou, robia z každého dúšku nezabudnuteľný zážitok. Teplá, zlatistá farba whiskey je rovnako príťažlivá ako jej chuť a prichádza so silným 46 % objemom, čo zaručuje plnú chuť, ktorá zanechá trvalý dojem.

Táto írska Single Malt whiskey nie je len nápoj, ale aj cesta bohatým dedičstvom a tradíciou výroby írskej whiskey. Je to pocta remeselnej zručnosti, ktorá sa vkladá do každej fľaše, od starostlivého výberu obilia až po dôkladný proces zrenia.

Táto whiskey je zabalená v štýlovej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť. Či už ste nadšenec whiskey alebo príležitostný konzument, írska whiskey Jack Ryan BEGGARS BUSH Single Malt Bourbon Cask posunie váš zážitok z whiskey na úplne novú úroveň.

Doprajte si írsku tradíciu. Vychutnajte si hladkú, robustnú chuť írskej whisky Jack Ryan BEGGARS BUSH Single Malt Bourbon Cask. Je to viac ako whiskey - je to kus hrdého írskeho dedičstva. Vychutnajte si ju zodpovedne.
Tabuľka dát
Jack Ryan
Nové
Brand
Jack Ryan
Krajina pôvodu
Írsko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)