Bushmills RED BUSH Irish Whiskey 40% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bushmills RED BUSH Irish Whiskey 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte hladkú, zamatovú chuť írskej whisky Bushmills RED BUSH Whisk(e)y. Táto vynikajúca zmes je vyrobená z najlepších írskych sladových a obilných whisky, ktoré dokonale dozrievajú v sudoch po bourbone. Jej bohatý, dobre zaoblený chuťový profil sa vyznačuje tónmi sladkej vanilky a karamelu s jemným nádychom opečeného duba. Bushmills RED BUSH je ideálna na popíjanie čistej whisky, s ľadom alebo v obľúbenom koktailu a predstavuje dokonalý pôžitok pre milovníkov whisky. Zažite autentické čaro írskej whiskey s Bushmills RED BUSH.

23,69 €

23,69 € Bez DPH

Popis
Doprajte si hladkú a nadčasovú chuť írskej pálenky Bushmills RED BUSH Whisk(e)y. Táto jedinečná zmes, starostlivo vyrobená najstarším licencovaným liehovarníctvom v Írsku, ponúka bohatú a vyváženú chuť, ktorá si podmaní vaše zmysly. Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, Bushmills RED BUSH vás nesklame.

Vďaka svojmu univerzálnemu chuťovému profilu, ktorý sa vyznačuje tónmi vanilky, medu a opečeného dreva, je táto whiskey ideálna na popíjanie čistej, s ľadom alebo vo vašom obľúbenom koktailu. Jej jemná rovnováha sladkej a korenistej chuti sa dosiahla trojitou destiláciou a trpezlivým zrením v sudoch po bourbone. Výsledok? Whiskey s bezkonkurenčnou jemnosťou a komplexnosťou.

Nie je to však len chuť, čo robí Bushmills RED BUSH výnimočnou. Je to aj bohatá história a remeselná zručnosť, ktorá sa skrýva za každou fľašou. Liehovarníci v Bushmills zdokonaľujú svoje umenie už viac ako 400 rokov a ich vášeň je zrejmá v každej kvapke tejto vynikajúcej írskej Whisk(e)y.

Tak prečo si nedopriať sebe alebo niekomu blízkemu írsku pálenku Bushmills RED BUSH? Whisk(e)y? Je to nezabudnuteľný zážitok chuti a tradície, ktorý vás s každým dúškom prenesie do srdca Írska. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, Bushmills RED BUSH je dokonalým spoločníkom. Zažite kúzlo najstaršej írskej pálenice a pozdvihnite svoj zážitok z whiskey Bushmills RED BUSH Irish Whisk(e)y. Na zdravie na dobré časy a skvelú whiskey!
Tabuľka dát
Bushmills
Nové
Brand
Bushmills Distillery
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)