Midleton VERY RARE Irish Whiskey Vintage Release 2024 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Midleton VERY RARE Irish Whiskey Vintage Release 2024 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.00 kg

287,09 €

287,09 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť írskeho vína Midleton VERY RARE Whisk(e)y Ročníková verzia. Tento sofistikovaný destilát uložený v autentickej drevenej debničke je stelesnením luxusu a tradície. Exkluzívny výber predstavuje dokonalosť írskeho remesla a stelesnenie majstrovstva výroby whisky.

Táto božská írska whiskey je zmesou najvzácnejších a najbohatších whiskey, vďaka čomu je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom. Je jemná a komplexná, s bohatým, hladkým záverom, ktorý pretrváva na jazyku. Whiskey dozrieva v ručne vyberaných sudoch po bourbone, čo jej dodáva jedinečnú hĺbku a bohatosť chuti.

Či už ste znalec whiskey alebo začiatočník, oceníte vynikajúcu rovnováhu sladkých a korenistých tónov v spojení s tónmi vanilky, sušeného ovocia a dubového dreva. Každý dúšok tejto írskej whisky Midleton VERY RARE Whisk(e)y prináša kaskádu chutí, ktoré sa na jazyku rozohrajú v zložitej symfónii.

Táto whiskey nie je len nápoj, je to zberateľský kúsok. Ročníková edícia je limitovaná, čo z nej robí cenný prírastok do vašej zbierky alebo pôsobivý darček pre nadšenca whiskey. Drevená debna dodáva whisky nádych rustikálneho šarmu, vďaka čomu je rovnako príjemná na pohľad ako na chuť.

Tak prečo čakať? Nechajte Midleton VERY RARE Irish Whisk(e)y Vintage Release vás svojím bohatým, hladkým a komplexným profilom prenesie do srdca Írska. Je to zážitok z pravej írskej pohostinnosti, ktorý stelesňuje frázu "Céad Míle Fáilte" - sto tisíc privítaní. Vychutnajte si tradíciu, chuť a luxus. Koniec koncov, život je príliš krátky na obyčajnú whisky.
Tabuľka dát
Midleton
Nové
chat Komentáre (0)