Natterjack Irish Whiskey Cask Strength 2023 63% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Natterjack Irish Whiskey Cask Strength 2023 63% Vol. 0,7l

1.40 kg

63,69 €

63,69 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť Írska s Natterjack Irish Whisk(e)y Cask Strength. Táto whiskey, ktorá starostlivo dozrievala v dubových sudoch, si podmaní chuťové bunky svojou bohatou, hladkou a plnou chuťou. Každý dúšok odhaľuje tóny vanilky, karamelu a náznaku korenia a zanecháva dlhotrvajúce teplo, ktoré je skutočne uspokojujúce.

Natterjack Irish Whisk(e)y Cask Strength nie je len nápoj, je to dobrodružstvo pre zmysly. Vyrobený v súlade s írskou tradíciou ponúka jedinečný zvrat - trikrát destilovaný a dozrievajúci v sudoch po americkom bourbone pred dokončením v panenských sudoch z amerického duba. Tento dodatočný krok dodáva whiskey výrazný charakter, vďaka ktorému vyniká v dave.

Túto vysokogramážnu whiskey musí vyskúšať každý nadšenec whiskey. Predstavuje rovnováhu robustnosti a jemnosti, ktorá sa v sudovej whisky vyskytuje len zriedka. Vysoký obsah alkoholu neprekrýva chute, ale skôr ich zvýrazňuje, čím vytvára harmonickú zmes chuti a sily.

Či už ste znalec alebo začiatočník vo svete whisky, Natterjack Irish Whisk(e)y Cask Strength je fantastickým prírastkom do vašej zbierky. Nie je to len destilát, je to oslava írskeho remesla a tradície. Nalejte si teda pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si chuť Írska.

Nezabudnite, že Natterjack Irish Whisk(e)y Cask Strength je viac než len whiskey, je to zážitok. Taký, ktorý si najlepšie vychutnáte pomaly a zodpovedne. Nejde o cieľ, ale o cestu. Vydajte sa teda na túto chuťovú cestu ešte dnes. Sláinte!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)