Kwai Feh LYCHEE Liqueur 20% Vol. 0,7l | Holandský likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kwai Feh LYCHEE Liqueur 20% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte exotickú sladkosť likéru Kwai Feh Lychee. Tento likér je dokonale pripravený a predstavuje nádhernú zmes zrelých liči, ktorá ponúka voňavú vôňu a osviežujúcu ovocnú chuť. Je ideálny pre milovníkov koktailov, vašim obľúbeným zmesiam dodá jedinečný nádych. Či už ho budete popíjať čistý, s ľadom alebo v koktailu, likér Kwai Feh Lychee zaručene podmaní vaše chuťové poháriky. Pozdvihnite svoj zážitok z pitia tohto prémiového likéru ešte dnes. Nezabudnite, že to nie je len nápoj, je to cesta na východ.

20,09 €

20,09 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly likérom Kwai Feh Lychee! Tento vynikajúci likér je dokonalou kombináciou jemnej, sladkej chuti liči a hladkého, rafinovaného alkoholu, ktorý očarí vaše chuťové bunky. Kwai Feh je preslávený svojou autenticitou, pričom každá fľaša zachytáva chuť čerstvých liči zbieraných na vrchole ich zrelosti.

Omamná vôňa tohto likéru vás prenesie do sviežej tropickej krajiny Ázie, kde je rodiskom liči. Predstavte si, že sa zahryznete do šťavnatého liči a jeho jedinečné kvetinové tóny a sladká chuť naplnia vaše ústa. A teraz si predstavte, že tento zážitok zachytíte v likéri. Presne to ponúka likér Kwai Feh Lychee Liqueur - exotická cesta pre vaše zmysly v každom dúšku!

Tento všestranný likér je dokonalým doplnkom vášho domáceho baru. Ponúka lahodný zvrat do vašich obľúbených koktailov. Pridajte ho do svojho martini, aby ste získali ovocný nádych, alebo ho použite na prípravu osviežujúcich letných spritzerov. Je tiež vynikajúci, keď sa podáva vychladený priamo z fľaše.

Likér Kwai Feh Lychee však nie je určený len pre milovníkov koktailov. Je tiež vynikajúcim spoločníkom pri kombinovaní s jedlom. Jeho sladká, svieža chuť sa hodí ku korenistým ázijským jedlám a jeho ľahké, voňavé tóny sa skvele kombinujú s dezertmi a syrmi.

Či už ste skúsený mixológ, alebo len človek, ktorý oceňuje jedinečné, aromatické nápoje, likér Kwai Feh Lychee Liqueur musíte vyskúšať. Nie je to len likér, je to chuť exotiky, šepot tropického vánku a oslava jedinečnej, šťavnatej chuti liči. Vyskúšajte ho na vlastnej koži ešte dnes!
Tabuľka dát
Kwai Feh
Nové
chat Komentáre (0)