Bols Crème de Cassis Liqueur 17% Vol. 0,7l | Holandský likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bols Crème de Cassis Liqueur 17% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú ovocnú chuť likéru Bols Crème de Cassis. Tento vynikajúci nápoj je nádhernou zmesou čiernych ríbezlí, ktorá ponúka sladkú a trpkú chuť, ktorá určite poteší vaše chuťové bunky. Tento likér je ideálny do koktailov alebo samostatne a dodá živú chuť každej príležitosti. Oslavujte štýlovo s hlbokým fialovým odtieňom a uspokojivou hĺbkou chuti, ktorú môže ponúknuť len Bols Crème de Cassis. Pripravte sa na to, že vás očarí každý dúšok, pretože tento likér nie je len nápoj, ale zážitok. Vychutnajte si to najlepšie, vyberte si likér Bols Crème de Cassis.

12,89 €

12,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú chuť likéru Bols Crème de Cassis. Tento vynikajúci nápoj je krásnym spojením zrelých čiernych ríbezlí a nádychu sliviek, vďaka čomu poteší vaše chuťové poháriky. Jeho hlboký, tmavý fialový odtieň je nielen vizuálne podmanivý, ale svedčí aj o jeho intenzívnej ovocnej chuti.

Tento likér holandskej výroby je povinnou výbavou pre milovníkov koktailov a všetkých, ktorí oceňujú dobré nápoje. Bols Crème de Cassis je vyrobený s dôkladnou starostlivosťou a používa len tie najlepšie čierne ríbezle, čo zaručuje špičkovú kvalitu a chuť.

Jeho všestrannosť je ďalšou vlastnosťou, ktorá ho odlišuje. Likér Bols Crème de Cassis sa dá použiť do rôznych koktailov a dodá vašim obľúbeným nápojom sladký ovocný nádych. Vyskúšajte ho v ďalšom kokteile Kir Royale alebo ho zmiešajte s bielym vínom a vytvorte klasický kokteil Kir. Môžete si ho vychutnať aj samostatne a vychutnať si jeho jemnú, bohatú chuť.

Tento likér je ešte výnimočnejší svojou dokonalou rovnováhou sladkosti a trpkosti, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí nepreferujú príliš sladké nápoje. Jemný nádych slivky dodáva jeho chuti jedinečnú hĺbku, vďaka čomu je každý dúšok príjemným zážitkom.

Bols Crème de Cassis Liqueur nie je len nápoj, je to zážitok. Je to dokonalý spôsob, ako pozdvihnúť úroveň svojej koktailovej hry alebo si vychutnať pokojný večer so sofistikovaným, chuťovo výrazným nápojom. Tak prečo si nedopriať fľašu ešte dnes? Nebudete sklamaní.
Tabuľka dát
Bols
Nové
chat Komentáre (0)