Cannabis Sativa Fibre Hemp Flavoured LIQUOR 14,5% Vol. 0,7l | Holandský likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cannabis Sativa Fibre Hemp Flavoured LIQUOR 14,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte výraznú chuť nášho konopného likéru s príchuťou Cannabis Sativa Fibre. Tento jedinečný destilát, ručne vyrobený z najlepších konopných vlákien, ponúka jemnú, bohatú a mierne bylinnú chuť, ktorá je ideálna na popíjanie alebo miešanie. Vďaka prírodným konopným podtónom je ako prechádzka v sviežom, zelenom lese. Či už ste znalec alkoholu, alebo jednoducho radi skúšate nové chute, tento konopný likér musíte vyskúšať. Zažite spojenie tradície a inovácie v každom dúšku - je to nápoj, ku ktorému sa budete radi vracať. Tak prečo čakať? Doprajte si zemitú dobrotu nášho konopného likéru s príchuťou Cannabis Sativa Fibre ešte dnes. Na zdravie a dobré časy!

26,69 €

26,69 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si jedinečnú chuť nášho konopného likéru s príchuťou Cannabis Sativa Fibre! Tento likér, vyrobený z najjemnejších konopných vlákien, stelesňuje jedinečné spojenie bylinných a zemitých tónov, ktoré vo vašich chuťových pohárikoch určite zanechá trvalý dojem. S hladkým, aromatickým záverom je dokonalým doplnkom vašej večernej relaxačnej rutiny alebo na pozdvihnutie prípitku pri špeciálnych príležitostiach.

Toto nie je len obyčajný alkohol - je to zážitok. Každý dúšok prináša jemné tóny Cannabis Sativa, vďaka čomu je skutočným potešením pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Je to dobrodružný zvrat v tradičných liehovinách, ktorý ponúka jedinečný zážitok pre znalca vo vás.

Či už ste skúsený milovník alkoholu alebo zvedavý nováčik, náš likér s príchuťou konope zaručene očarí vaše zmysly. Vyrobený s dôkladným dôrazom na kvalitu ponúka dokonalú rovnováhu medzi silou a chuťou.

Vychutnajte si ho priamo, s ľadom alebo ako základ pre vaše obľúbené koktaily. Náš konopný aromatizovaný likér nie je len nápoj, je to cesta do sveta jedinečných chutí a pocitov. Tak prečo čakať? Zažite nádhernú symfóniu chutí s naším konopným likérom s príchuťou Cannabis Sativa Fibre ešte dnes!

Nezabudnite, že si vždy užívajte zodpovedne.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)