Piñaq BLUE Liqueur 17% Vol. 1l | Holandský likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Piñaq BLUE Liqueur 17% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite tropickú blaženosť s likérom Piñaq Blue. Tento exotický nápoj je zmesou prémiovej vodky, francúzskeho koňaku VSOP a prírodných ananásových aróm. Vďaka svojej žiarivo modrej farbe, hladkej úprave a osviežujúcej chuti je dokonalým doplnkom vašich letných koktailov. Či už plánujete plážovú párty alebo pokojný večer, likér Piñaq Blue dodá vašim chvíľam nádych luxusu. Stačí naliať, popíjať a nechať svoje zmysly odplávať do tropického raja. Chyťte sa na vlnu ananásového pôžitku s likérom Piñaq Blue Liqueur. Nezabudnite, že je to viac ako nápoj, je to zážitok.

32,49 €

32,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si exotický pôvab modrého likéru Piñaq. Tento klenot s výrazným modrým odtieňom je dokonalým spôsobom, ako dodať vašim koktailovým kreáciám farebný nádych a príval chuti. Likér Piñaq Blue Liqueur je vyrobený z tých najlepších ingrediencií a predstavuje dráždivú zmes esencií tropického ovocia, prvotriednej vodky a náznaku koňaku, ktorá prenesie vaše chuťové poháriky do karibského raja.

Napriek komplexnému, viacvrstvovému chuťovému profilu je Piñaq Blue Liqueur jemný a ľahko sa popíja, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre začiatočníkov aj skúsených koktailových nadšencov. Jeho výrazná modrá farba dodáva koktailom vizuálne ohromujúci prvok, zatiaľ čo jeho tropické chute sú pre chuťové bunky príjemným prekvapením.

Modrý likér Piñaq však nie je len peknou tvárou. Je to likér, ktorý si drží svoju pozíciu pri miešaní s inými destilátmi, no zároveň je dostatočne jemný na to, aby ste si ho mohli vychutnať aj samostatne na ľade. Či už plánujete neformálne stretnutie s priateľmi, sofistikovanú koktailovú párty, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, Piñaq Blue Liqueur je dokonalým spoločníkom.

Prečo teda neotriasť svojou koktailovou rutinou s likérom Piñaq Blue? Je to tropický útek vo fľaši, ktorý vás unesie do sveta chutí. Vyskúšajte ho ešte dnes a objavte modrý zázrak, ktorým je Piñaq Blue Liqueur. Je to viac než len nápoj - je to zážitok. Na zdravie!
Tabuľka dát
Piñaq
Nové
chat Komentáre (0)