🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Sherry Butt 1989 51,9% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Sherry Butt 1989 51,9% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Pripravte sa na nebeskú chuť Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER. Táto prémiová whisky, prezentovaná v elegantnej drevenej škatuli, je potešením pre všetky zmysly. Zreje v sude po sherry a nesie v sebe bohatú zmes chutí, vďaka ktorým je každý dúšok jedinečným zážitkom. Jej hlboké, komplexné tóny a vysoká kvalita z nej robia povinnú výbavu každého znalca whisky. Táto whisky Glenfarclas, ktorá je ideálnym darčekom pre blízkeho človeka alebo nádherným prírastkom do vašej zbierky, vás určite nadchne. Zažite radosť z leta po celý rok s Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER.

642,99 €

642,99 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta vynikajúcej chuti whisky s Glenfarclas Family Casks Single Cask Summer. Táto jedinečná edícia, ktorá dozrievala v sude po sherry, ponúka intenzívny chuťový zážitok, ktorý ju skutočne odlišuje. Táto výnimočná whisky sa dodáva v nádherne spracovanej drevenej kazete, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre zberateľov aj znalcov.

Ponorte svoje zmysly do bohatých, hlbokých tónov sherry, ktoré sú dokonale vyvážené s odvážnymi, robustnými chuťami sladu Glenfarclas. The Family Casks Single Cask Summer je dôkazom oddanosti liehovaru kvalite a tradícii. Každý dúšok odhaľuje komplexnú harmóniu chutí, ktorá odráža roky starostlivej remeselnej práce, ktorá bola vynaložená na jeho vytvorenie.

Táto whisky nie je len o chuti, je to zážitok. Od okamihu, keď otvoríte drevenú škatuľu, ste vtiahnutí do sveta Glenfarclas - sveta tradície, dedičstva a výnimočnej chuti. Či už ste milovníkom whisky, alebo jednoducho chcete spoznať niečo nové, Glenfarclas Family Casks Single Cask Summer vás určite zaujme.

Nezabudnite, že každá fľaša Glenfarclas Family Casks Single Cask Summer je cestou do srdca tradície výroby whisky. Je to viac než len nápoj, je to oslava dedičstva a remeselného umenia. Tak prečo čakať? Potešte svoje chuťové bunky a pozdvihnite svoju zbierku whisky s Glenfarclas Family Casks Single Cask Summer ešte dnes!
Tabuľka dát
Glenfarclas
Nové
Brand
Glenfarclas
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)