🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Refill Sherry Butt 2000 57,9% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 Refill Sherry Butt 2000 57,9% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Doprajte si vynikajúcu chuť Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER. Táto limitovaná edícia Scotch whisky, ktorá dozrievala v naplnenom sude po sherry, vyžaruje bohatý charakter a výrazne hladký záver. Prezentovaná v rustikálnej drevenej kazete nie je len nápojom, ale zážitkom. Zo srdca Škótska vám táto fľaša prináša esenciu leta s každým dúškom. S chuťou, ktorá vás vezme na cestu, je potešením pre znalcov. Vychutnajte si autentickú chuť pravého Scotch whisky Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER.

242,99 €

242,99 € Bez DPH

Popis
Objavte bezkonkurenčnú chuť Glenfarclas The Family Casks Single Cask. Tento výnimočný destilát, ktorý dozrieval v naplnenom sude po sherry, prináša jedinečný chuťový profil, ktorý poteší znalcov whisky aj bežných konzumentov. Uložená v štýlovej drevenej debničke je pôsobivým doplnkom každej zbierky alebo nezabudnuteľným darčekom pre milovníka whisky.

The Family Casks Single Cask je produktom spoločnosti Glenfarclas, renomovaného liehovaru s bohatou históriou siahajúcou až do roku 1800. Spoločnosť Glenfarclas, známa svojou oddanosťou kvalite a tradíciám, vytvorila túto prémiovú whisky, ktorá predstavuje samotnú podstatu jej umenia.

V chuti tejto whisky sa prejavujú sofistikované tóny sušeného ovocia, medu a korenia, ktoré sú podporené silným vplyvom sherry. Je to vďaka dozrievaniu v náplni zo sherry, ktoré dodáva jedinečnú komplexnosť a hĺbku chuti. Záver je dlhý a hrejivý, takže každý dúšok si vychutnáte.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, objavujete svet whisky, alebo si jednoducho doprajete pokojnú chvíľu relaxu, Glenfarclas The Family Casks Single Cask je dokonalým spoločníkom. Jej bohatá, plná chuť a elegantná prezentácia z nej robia viac než len nápoj - je to zážitok.

Ste pripravení na dúšok tejto pozoruhodnej whisky? Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť fľašu Glenfarclas The Family Casks Single Cask. Ponorte sa do sveta prémiovej whisky a vychutnajte si chuť tradície s každou kvapkou.
Tabuľka dát
Glenfarclas
Nové
Brand
Glenfarclas
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)