🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1997 58,9% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1997 58,9% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Ponorte sa do sveta nádherných Scotch s Glenfarclas The Family Casks Single Cask. Táto letná edícia je skvostom, ktorý zreje v štvrtom plnenom sude a prináša bohatý a komplexný chuťový profil. Je elegantne zabalená v drevenej škatuli, takže je dokonalým darčekom pre blízkeho človeka alebo nevyhnutným doplnkom vašej zbierky. S každým dúškom zažijete majstrovstvo renomovaných liehovarníkov Glenfarclas, ktorí vytvárajú jedinečné destiláty už od roku 1800. Doprajte si túto single malt Scotch whisky a nechajte sa jej robustnou chuťou vziať na nezabudnuteľnú cestu.

242,99 €

242,99 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask, senzačnej whisky, ktorá bola dokonale vyzretá. Táto jedinečná edícia Summer 2021 pochádza priamo zo srdca Škótska a predstavuje pravú esenciu tradičných destilačných metód. Starostlivo sme ju zakonzervovali v 4. plnenom sude, čím sme zvýraznili jej komplexnú chuť a bohatý zlatý odtieň.

Táto jednosladová whisky sa môže pochváliť pozoruhodným obsahom 58,9 %, čo sľubuje robustný a plný zážitok pre náročných milovníkov whisky. Hladká, zamatová textúra kĺže po vašom podnebí a rozvíja vrstvy ovocných tónov a teplých, korenistých podtónov. Je to viac ako nápoj - je to dobrodružstvo, ktoré čaká na odhalenie s každým dúškom.

Navyše sa táto výnimočná whisky Glenfarclas dodáva v elegantnej drevenej debničke, ktorá celému baleniu dodáva nádych rustikálneho šarmu. Je ideálna na darovanie, zberateľstvo alebo jednoducho na vychutnanie si v pokojný večer.

Nezabudnite, že Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask nie je len whisky, je to dôkaz našej vášne a oddanosti remeslu. Každá fľaša je dielom lásky, oslavou dedičstva a prísľubom výnimočnej kvality. Zažite s nami stelesnenie kvalitnej whisky ešte dnes.

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask Summer 2021 - chuť Škótska, cesta časom a pocta nekompromisnej kvalite. Vstúpte do sveta prémiovej whisky, kde každý dúšok rozpráva príbeh.
Tabuľka dát
Glenfarclas
Nové
Brand
Glenfarclas
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)