🌾Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1995 57,7% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glenfarclas THE FAMILY CASKS Single Cask SUMMER 2021 4th Fill Butt 1995 57,7% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť Glenfarclas The Family Casks Single Cask! Tento jedinečný Scotch whisky, ktorá dozrievala v 4. plnenom sude, je nádherným vyjadrením leta 2021. Tento 0,7l skvost, ktorý vám prinášame priamo z dreveného suda, ponúka bohatú, robustnú chuť, aká nemá obdobu. Uložená v rustikálnej drevenej škatuli nie je len nápojom, ale aj zberateľským potešením. Vychutnajte si významné dedičstvo Glenfarclas s každým dúškom. Nie je to len whisky, je to cesta v čase, ktorá v sebe zahŕňa čaro roku svojho zrodu. Objavte radosť z tejto limitovanej edície Scotch ešte dnes! Nezabudnite, že dobré veci sa vyrábajú v malých sériách.

285,09 €

285,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Ponorte sa do bohatého, lákavého sveta whisky s Glenfarclas The Family Casks Single Cask. Táto jedinečná ponuka je viac než len nápoj, je to cesta, ktorá vás zavedie priamo do srdca najlepších škótskych tradícií whisky. Táto fľaša, uložená v pôvabnej drevenej škatuľke, sľubuje zážitok, ktorý je rovnako estetický, ako aj poteší vaše chuťové poháriky.

Glenfarclas The Family Casks je whisky z jedného suda, ktorá sľubuje hĺbku chuti, ktorá nemá obdoby. Ide o fourth fill butt; to znamená, že whisky dozrievala v sude, ktorý bol predtým použitý trikrát. Tento proces jej dodáva jedinečný chuťový profil, v ktorom sa spája svieža živosť novej whisky s hĺbkou a komplexnosťou staršej whisky.

Liehovar Glenfarclas je známy svojou kvalitou a tradíciou. So svojím radom Family Casks prináša svoju tradíciu dokonalosti a remeselnej zručnosti k vám domov. Každý dúšok tejto whisky rozpráva príbeh bohatého dedičstva liehovaru a prenesie vás do srdca škótskej Highlands.

Táto whisky nie je len nápojom, ale zmyslovým zážitkom. Vôňa je lákavá, opojná zmes dubového dreva, vanilky a náznaku korenia. V chuti je hladká a plná, s hrejivým, uspokojujúcim záverom. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo začiatočník, ktorý chce objavovať, Glenfarclas The Family Casks Single Cask ponúka bohatý a obohacujúci zážitok.

Či už chcete potešiť seba, alebo hľadáte dokonalý darček pre milovníka whisky, Glenfarclas The Family Casks Single Cask je voľba, ktorú neoľutujete. Jej jedinečný chuťový profil v kombinácii s krásnou prezentáciou v drevenej škatuli z nej robí nezabudnuteľný doplnok každej zbierky whisky.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu za whisky, aká nemá obdoby, s Glenfarclas The Family Casks Single Cask. Nezabudnite, že to nie je len fľaša whisky - je to kus bohatého škótskeho dedičstva, ktoré čaká na to, aby ste ho preskúmali a vychutnali si ho.
Tabuľka dát
Glenfarclas
Nové
Brand
Glenfarclas
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)