Oban 11 Years Old THe SOUL OF CALYPSO Single Malt Special Release 2023 58% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Oban 11 Years Old THe SOUL OF CALYPSO Single Malt Special Release 2023 58% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si jedinečný zážitok z filmu The Soul of Calypso, ktorý sa koná v Obane Single Malt špeciálne vydanie. Táto nádherná Scotch whisky je cestou chutí - od sladkého medu po dymovú rašelinu s nádychom morskej soli. Zabalená v krásnej darčekovej škatuľke je dokonalým potešením pre vás alebo niekoho výnimočného. S každým dúškom zažijete kúzlo duše Calypso. Vychutnajte si symfóniu chutí, akú dokáže poskytnúť len precízne vyrobená single malt whisky z Obanu. Nie je to len nápoj, je to dobrodružstvo, ktoré čaká na svoje rozvinutie.

181,09 €

181,09 € Bez DPH

Popis
Spoznajte esenciu raja s loďou Oban "The Soul of Calypso Single Malt! Toto špeciálne vydanie je oslavou živého a temperamentného ducha Calypso, ktorý je obsiahnutý v skvele vyzretej whisky. Liehovar Oban, ktorý sa nachádza v srdci Škótska, je známy výrobou sladových whisky bezkonkurenčnej kvality a toto špeciálne vydanie nie je výnimkou.

Každý dúšok "The Soul of Calypso" vás vezme na cestu jedinečných chutí a tónov, od jemných tónov tropického ovocia až po hlboké podtóny bohatého sladu. Táto whisky, dokonale vyzretá, je rovnako hladká ako robustná, so silou, ktorá zodpovedá jej živej osobnosti.

Whisky je uložená v krásnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky alebo špeciálnym potešením pre vás. Balenie odráža tropický motív a sľubuje skutočný únik z každodennosti.

Či už ste teda skúsený znalec whisky, alebo začiatočník, ktorý sa chce vydať do sveta sladových whisky, Oban "The Soul of Calypso Single Malt musíte vyskúšať. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý vás prenesie do srdca Karibiku, pričom každý dúšok je lákavejší ako ten predchádzajúci.

Nezabudnite, že ide o špeciálnu verziu, takže tu nebude navždy! Nezabudnite si zabezpečiť svoju fľašu Oban "The Soul of Calypso Single Malt a vydajte sa na cestu chuti, aká nemá obdoby. Je to duch ostrovov zachytený vo fľaši.
Tabuľka dát
Oban
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)