🌾Aberfeldy The Golden Dram Single Malt Tasting Collection 40% Vol. 3x0,2l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Aberfeldy The Golden Dram Single Malt Tasting Collection 40% Vol. 3x0,2l

1.40 kg
Objavte zlatý poklad s Aberfeldy The Golden Dram Single Malt Degustačná kolekcia. Táto kolekcia je uložená vo výraznej darčekovej škatuli a je snom milovníkov whisky. Každý džem sa vyznačuje jedinečným chuťovým profilom, od jemného medu až po chrumkavé jablko. Vychutnajte si bohaté zlaté odtiene a jemné tóny Scotch whisky, ktorou je spoločnosť Aberfeldy preslávená. Táto kolekcia, ktorá je ideálna na darovanie alebo objavovanie, vás pozýva na cestu po najlepších škótskych single malts. Dovoľte spoločnosti Aberfeldy, aby vás ešte dnes vzala na nezabudnuteľné degustačné dobrodružstvo.

72,39 €

72,39 € Bez DPH

80,40 €-10%

Popis
Vstúpte do sveta ušľachtilých liehovín s Aberfeldy's The Golden Dram Single Malt Ochutnávková kolekcia. Táto kolekcia je ideálna pre tých, ktorí oceňujú jemné veci v živote, a ponúka ochutnávku najlepších jednosladových whisky Aberfeldy, z ktorých každá má svoj jedinečný šarm a charakter.

Táto kolekcia je uložená v štýlovej darčekovej škatuľke a je dokonalým darčekom pre znalcov whisky alebo potešením pre vás. Každá whisky v tejto sade je dôkazom záväzku spoločnosti Aberfeldy k dokonalosti a jej odhodlania vytvárať prvotriedne liehoviny.

The Golden Dram Single Malt Tasting Collection vás vezme na cestu bohatým, hladkým a chuťovo výrazným svetom najlepších jednosladových whisky Aberfeldy. Či už ste skúsený nadšenec whisky alebo nováčik, táto kolekcia určite poteší vaše chuťové poháriky a zanechá vo vás chuť na ďalšie.

Zažite umenie výroby whisky v jeho najlepšej podobe s kolekciou Aberfeldy's The Golden Dram Single Malt Ochutnávková kolekcia. Každý dúšok rozpráva príbeh, príbeh o remeselnej zručnosti, tradícii a vášni. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta Aberfeldy ešte dnes a ochutnajte rozdiel na vlastnej koži.

Pamätajte, že dobré veci prichádzajú v malých baleniach, a táto kolekcia nie je výnimkou. Buďte pripravení vydať sa na chuťové dobrodružstvo, aké nemá obdoby, s Aberfeldy. Veď nič nedokáže tak dobre rozohriať vašu náladu, ako dróm zlatistej dobroty. Tak sa pohodlne usaďte, uvoľnite sa a vychutnajte si chuť Aberfeldy The Golden Dram Single Malt Degustačná kolekcia. Je to viac ako len whisky, je to zážitok.
Tabuľka dát
Aberfeldy
Nové
Brand
Aberfeldy Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)