Wolfburn 10 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wolfburn 10 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Urobte si pohodlie s pohárom Wolfburn Single Malt Scotch Whisky. Tento prvotriedny destilát, dokonale vyzretý viac ako desať rokov, prináša hladkú, bohatú chuť, ktorá vás zahreje zvnútra. S pôsobivým 46 % objemovým obsahom nie je táto whisky pre slabé povahy. Jej jedinečná zmes sladkej a dymovej chuti vás prenesie do škótskej Highlands s každým dúškom. Navyše sa dodáva v krásnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky. Vyskúšajte rozdielnosť značky Wolfburn ešte dnes!

64,79 €

64,79 € Bez DPH

Popis
Objavte podmanivý svet Wolfburnu Single Malt Scotch Whisky, skutočne vynikajúca ponuka, ktorá poteší každého znalca whisky. Každá kvapka whisky Wolfburn, ktorá pochádza z najsevernejšie položeného liehovaru na škótskej pevnine, je dôkazom majstrovstva tradičných destilačných techník.

Táto elegantná whisky dozrieva desať rokov, čo každému dúšku dodáva výnimočnú hĺbku chuti. Na podnebí tancuje s tónmi medu, vanilky a čerstvého ovocia, ktoré sú vyvážené jemným teplom bohatého dubového dreva. Vďaka hladkému, dlhotrvajúcemu záveru budete len ťažko odolávať ďalšiemu ochutnaniu.

Táto single malt whisky, plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 46 %, nie je chladená filtrom, vďaka čomu si zachováva všetky svoje prirodzené chute a vône. Je to plný zážitok, ktorý poteší nových aj skúsených konzumentov whisky.

The Wolfburn Single Malt Scotch Whisky sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti. Či už oslavujete významný míľnik, ďakujete, alebo si jednoducho chcete dopriať osobný pôžitok, táto prémiová whisky sa vám určite zíde.

Zažite očarujúce kúzlo whisky Wolfburn Single Malt Scotch Whisky. Je to viac ako len nápoj - je to cesta bohatým dedičstvom a osvedčenou tradíciou Scotch výroby whisky.
Tabuľka dát
Wolfburn
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)