The Single Malts of Scotland BEN NEVIS Reserve Casks 2013 48% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Single Malts of Scotland BEN NEVIS Reserve Casks 2013 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte vynikajúcu chuť Single Malts of Scotland Ben Nevis Reserve Casks. Táto výnimočná whisky zabalená v nádhernej darčekovej škatuli je skutočným potešením pre znalca. Ben Nevis, destilovaná v škótskej Highlands, ponúka znamenitú zmes chutí. Pri každom dúšku nájdete tóny zrelého jablka, krémovej vanilky a náznak korenia. Táto whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Ideálna ako darček alebo na vychutnanie pri špeciálnej príležitosti. Odhaľte ducha Škótska s našou whisky Ben Nevis Reserve Casks.

60,29 €

60,29 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť The Single Malts of Scotland BEN NEVIS Reserve Casks, luxusnú pochúťku pre všetkých milovníkov whisky. Táto ohromujúca fľaša je krásne prezentovaná v darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek výnimočnú príležitosť.

BEN NEVIS Reserve Casks je single malt whisky vyrobená v srdci Škótska. Je oslavou remeselnej zručnosti a dedičstva, stelesňuje ducha škótskej Highlands. Táto whisky je svedectvom bohatej histórie Škótska a jeho oddanosti výrobe tých najlepších liehovín.

Každý dúšok tejto whisky odhaľuje vyladenú škálu chutí inšpirovaných jedinečnou škótskou krajinou. Môže sa pochváliť komplexnou chuťou, ktorá vyvažuje sladkosť s nádychom korenia. Náznaky ovocia a dubového dreva si určite podmania vaše zmysly a vezmú vás na cestu po hmlistých vrcholoch Ben Nevisu.

Single Malts of Scotland BEN NEVIS Reserve Casks je nádherná whisky, ktorá sľubuje, že zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky. Jej bohatý, plný chuťový profil je dôkazom vynikajúcej kvality škótskych single malts. Či už ide o pokojný večer doma alebo veľkolepú oslavu, táto whisky je dokonalým spoločníkom.

Elegantná darčeková škatuľa, ktorá je priložená ku každej fľaši, jej dodáva nádych sofistikovanosti, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou na darovanie. Či už ste znalec whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, The Single Malts of Scotland BEN NEVIS Reserve Casks je voľba, ktorá vás nesklame.

Nezabúdajte, že keď ide o kvalitnú whisky, ide o kvalitu, nie o kvantitu. Vychutnávajte si ju zodpovedne.
Tabuľka dát
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)