Signatory Vintage Ben Nevis 55 Years Old RARE RESERVE Cask Strength 1966 45,3% Vol. 0,7l in Holzkiste | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage Ben Nevis 55 Years Old RARE RESERVE Cask Strength 1966 45,3% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Vychutnajte si luxus Signatory Vintage Ben Nevis RARE RESERVE Cask Strength, oslava nadčasovej destilácie. Táto starostlivo vyzretá whisky, uložená v drevenom puzdre, ponúka bohatú symfóniu chutí. Odhaľte tajomstvá jej hlbokého jantárového odtieňa a nechajte svoje chuťové bunky preskúmať vyladené vrstvy jej odvážneho profilu s vysokým obsahom alkoholu. Každý dúšok je cestou späť v čase, ódou na remeslo výroby whisky. Je to viac než len nápoj - je to zážitok. Skutočné potešenie pre znalcov, whisky Signatory Vintage Ben Nevis RARE RESERVE Cask Strength je dokonalým doplnkom každej zbierky whisky.

5 880,89 €

5 880,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vitajte, milovníci whisky! Dnes vám s radosťou predstavujeme Signatory Vintage Ben Nevis RARE RESERVE Cask Strength v drevenej kazete. Táto výnimočná whisky nie je len nápojom, je to cesta do škótskej Highlands.

Vyrobená v renomovanej spoločnosti Ben Nevis Distillery, RARE RESERVE Cask Strength je stelesnením kvality a rafinovanosti. Táto whisky, ktorá zreje viac ako pol storočia, sa môže pochváliť bohatým, komplexným chuťovým profilom, ktorý určite poteší vaše chuťové bunky. Každý dúšok je oslavou jej dedičstva, prekypuje tónmi karamelu, zrelého ovocia a jemného korenia.

Sudové whisky sú známe svojou odvahou a táto nesklame. Je robustná, plná a nádherne silná. Zároveň je však nádherne hladká, s dlhotrvajúcim záverom, ktorý vás pozýva vychutnať si každý okamih.

A nie je to len o chuti. Tento produkt je uložený v luxusnom drevenom puzdre Signatory Vintage Ben Nevis je na čo pozerať. Nádherné balenie zodpovedá dokonalosti whisky, takže je fantastickým darčekom pre znalcov alebo špeciálnym doplnkom do vašej zbierky.

Nezabudnite, že ide o limitovanú edíciu. Každá fľaša je kusom histórie, svedectvom liehovarníckeho remesla a príležitosťou zažiť skutočnú dokonalosť whisky. Vychutnajte si ju čistú, pri špeciálnych príležitostiach alebo kedykoľvek si chcete dopriať chvíľu čistého potešenia.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na pozoruhodné whisky dobrodružstvo s Signatory Vintage Ben Nevis RARE RESERVE Cask Strength. Je to viac než len nápoj - je to zážitok, spomienka, poklad. Kúpte si svoju ešte dnes a vychutnajte si veľkolepý svet prémiovej whisky!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Signatory Vintage
Región
Highlands
chat Komentáre (0)