Wolfburn N°458 Single Malt Scotch Whisky Small Batch Release 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wolfburn N°458 Single Malt Scotch Whisky Small Batch Release 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si jemnú a sofistikovanú chuť Wolfburn Single Malt Scotch Whisky. Táto malá šarža je lahôdkou pre všetkých znalcov whisky a ponúka jedinečnú zmes chutí zabalenú v úžasnej darčekovej škatuľke. Whisky sa vyznačuje pozoruhodnou bohatosťou, vyváženou nádychom rašeliny a šepotu dymu. Jej lákavá aróma a zamatový záver poskytujú skutočne výnimočný zážitok z whisky. Či už chcete pozdvihnúť úroveň svojho osobného baru alebo nájsť dokonalý darček, whisky Wolfburn Single Malt Scotch Whisky je výber elegancie. Vychutnajte si nezabudnuteľnú cestu s každým božským dúškom.

71,79 €

71,79 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatú, jemnú chuť značky Wolfburn Single Malt Scotch Whisky. Toto vydanie malej série, prezentované v štýlovej darčekovej škatuľke, je povinnou výbavou každého znalca whisky. Fľaša s obsahom 46 % objemu sľubuje každý dúšok robustnú chuť, ktorá si určite podmaní vaše zmysly.

Wolfburn Single Malt Scotch je vyrobený s dôkladným dôrazom na detail. Každá šarža je výsledkom starostlivého procesu, ktorý zaručuje, že whisky, ktorú dostanete, je tej najvyššej kvality. Jej zlatý odtieň naznačuje lahodné komplexné chute, ktoré sa v nej skrývajú. Kombinácia opečeného duba, sladkej vanilky a ľahkého náznaku dymovej rašeliny sa rozvíja pri každom ochutnaní.

Či už si ju vychutnávate čistú, s ľadom alebo ako súčasť obľúbeného kokteilu, whisky Wolfburn Single Malt Scotch Whisky určite zaujme. Je to dokonalý doplnok vášho domáceho baru alebo premyslený darček pre milovníka whisky vo vašom živote.

Zažite hĺbku a hrejivosť tohto výnimočného vydania z malej série. Vychutnajte si autentickú chuť Škótska s každou kvapkou whisky Wolfburn Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Objednajte si svoj ešte dnes a zistite, prečo je Wolfburn synonymom prvotriedneho Scotch whisky.
Tabuľka dát
Wolfburn
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)