Wolfburn 7 Years Old Single Malt CASK STRENGTH Father's Day Edition 58,2% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wolfburn 7 Years Old Single Malt CASK STRENGTH Father's Day Edition 58,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oslávte Deň otcov s naším exkluzívnym produktom Wolfburn Single Malt CASK STRENGTH. Toto sedemročné potešenie je lahôdkou pre všetkých milovníkov whisky. Je to plná sladová whisky s intenzívnou chuťou, ktorá sa môže pochváliť robustným obsahom 58,2 %, ktorý ju skutočne odlišuje od ostatných. Táto jedinečná edícia ku Dňu otcov je prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je dokonalým prejavom vďaky pre vášho otca. Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť whisky Wolfburn a zažite zážitok ako nikdy predtým. Vďaka svojmu výraznému charakteru a prémiovej kvalite je to viac než nápoj, je to moment, ktorý si treba vychutnať. Doprajte to svojmu otcovi, zaslúži si to!

75,09 €

75,09 € Bez DPH

Popis
Výrobok: Wolfburn Single Malt CASK STRENGTH edícia na Deň otcov v darčekovej krabičke

Objavte robustné chute značky Wolfburn Single Malt CASK STRENGTH Father's Day Edition, ktorá je povinnou výbavou pre znalcov whisky. Je uložená v elegantnej darčekovej škatuľke a je ideálnou voľbou na oslavu vášho otca v jeho výnimočný deň.

V tejto whisky zažijete pravú esenciu značky Wolfburn. Je to sedemročná single malt whisky so sudovou silou, ktorá prináša nepochybne bohatý a chuťovo výrazný dúšok. Každá fľaša sa môže pochváliť jedinečnou komplexnosťou, ktorá je zároveň robustná a rafinovaná.

Vychutnajte si aromatickú zmes rašelinového dymu, vanilky a náznaku morskej triešte, ktorá vás privíta, keď otvoríte fľašu. Wolfburn vás vezme na cestu chuti od jemnej sladkosti medu a karamelu až po teplé, korenisté tóny dubu a náznak sušeného ovocia.

Táto edícia ku Dňu otcov nie je len tak hocijaká whisky; je dôkazom odborných znalostí a tradície spoločnosti Wolfburn vo výrobe whisky. Vysoká koncentrácia tejto edície CASK STRENGTH umožňuje vyniknúť skutočnému charakteru whisky a poskytuje autentickejší a intenzívnejší zážitok.

Je to ideálny darček pre otcov, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote, pre tých, ktorí si vychutnávajú okamihy a užívajú si každý dúšok. Tak prečo neprekvapiť svojho otca darčekom, ktorý je rovnako výnimočný ako on? Vyberte si Wolfburn's Single Malt CASK STRENGTH Father's Day Edition a oslávte tento deň tým najpamätnejším spôsobom.
Tabuľka dát
Wolfburn
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)