Tomatin 12 Years Old COGNAC CASKS Limited Edition 2008 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomatin 12 Years Old COGNAC CASKS Limited Edition 2008 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jedinečnú chuť limitovanej edície Tomatin Cognac Casks. Táto výnimočná whiskey dozrieva v tradičných dubových sudoch a potom sa dokončuje vo vybraných sudoch po koňaku. Výsledok? Komplexný, ale jemný chuťový profil s tónmi zrelého ovocia, krémového karamelu a náznakom opečeného duba. Túto špeciálnu edíciu Tomatinu musia vyskúšať všetci, ktorí oceňujú dobre pripravené Scotch. Vychutnajte si ho priamo, s ľadom alebo ako hviezdu svojho obľúbeného kokteilu. Je zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalé potešenie pre vás alebo premyslený darček pre milovníka whisky vo vašom živote. Zažite kúzlo limitovanej edície Tomatin Cognac Casks ešte dnes!

94,89 €

94,89 € Bez DPH

Popis
Zažite luxusnú chuť limitovanej edície Tomatin Cognac Casks v darčekovom balení. Táto výnimočná Scotch whisky je stelesnením sofistikovanosti a elegancie. Zreje dvanásť nádherných rokov vo vzácnych sudoch po koňaku a každý dúšok prináša harmóniu chutí, ktorá roztancuje a rozospieva vaše chuťové poháriky.

Limitovaná edícia Tomatin Cognac Casks je viac ako len nápoj, je to zážitok. Od okamihu, keď otvoríte fľašu, vás privíta lákavá aróma, ktorá naznačuje bohaté, komplexné chute, ktoré čakajú vo vnútri. Zlatá jantárová farba je pastvou pre vaše oči a naznačuje teplý, jemný nápoj, ktorý sa chystá potešiť vaše chuťové bunky.

Tento prémiový Scotch whisky starostlivo dozrievala v ručne vyberaných sudoch po koňaku, čo je proces, ktorý jej dodáva jedinečnú hĺbku chuti. Výsledkom je plná, hladká whisky s tónmi ovocia, korenia a medu, ktorá je podfarbená jemnými tónmi francúzskeho duba. Záver je dlhý, dlhotrvajúci a uspokojujúci, čo z nej robí dokonalý nápoj na vychutnanie na konci dlhého dňa.

Limitovaná edícia Tomatin Cognac Casks je uložená v štýlovej darčekovej škatuli a predstavuje pôsobivý darček pre znalca whisky vo vašom živote. Či už ide o špeciálnu príležitosť, slávnostný prípitok, alebo len tak, tento vynikajúci Scotch whisky určite urobí dojem.

Tak prečo čakať? Urobte radosť sebe alebo prekvapte blízkeho limitovanou edíciou Tomatin Cognac Casks. Nie je to len nápoj, je to cesta chutí, oslava remeselnej zručnosti a svedectvo o umení výroby whisky. Zaslúžite si len to najlepšie, a presne to dostanete s limitovanou edíciou Tomatin Cognac Casks. Vychutnajte si cestu, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Tomatin
Nové
Brand
Tomatin
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)