🌾Aberfeldy 18 Years Old Red Wine Casks CÔTE RÔTIE 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Aberfeldy 18 Years Old Red Wine Casks CÔTE RÔTIE 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Pozrite si Aberfeldy Red Wine Casks CÔTE RÔTIE, božskú whisky, ktorá je dokonale vyzretá. Táto kráska zreje v sudoch po červenom víne, čo zaručuje bohatú, plnú chuť, ktorej jednoducho neodolajú všetci milovníci whisky. Každý dúšok vás pozýva objavovať vrstvy chuti s tónmi lesného ovocia, tmavej čokolády a náznakom korenia. Táto whisky sa dodáva v krásnej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na špeciálnu príležitosť. Tak prečo čakať? Zaobstarajte si túto jedinečnú, pôžitkársku pochúťku a spoznajte hladkú, komplexnú chuť Aberfeldy Red Wine Casks CÔTE RÔTIE ešte dnes!

135,39 €

135,39 € Bez DPH

150,40 €-10%

Popis
Odhaľte magickú chuť Aberfeldy Red Wine Casks CÔTE RÔTIE s každým dúškom! Tento produkt nie je len whisky, je to zážitok, ktorý vás vezme na cestu sviežou krajinou Škótska priamo z pohodlia vášho domova.

Aberfeldy Red Wine Casks CÔTE RÔTIE je špeciálna edícia whisky, ktorá dozrievala s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou. Zreje v sudoch po červenom víne a prináša jedinečný a bohatý chuťový profil. Jej výrazná chuť je nádherným spojením sladkého červeného ovocia, medovej korenistosti a jemnej dubovej chuti - dokonalá symfónia pre vaše chuťové bunky.

Táto whisky sa plní do fliaš s objemovou hmotnosťou 43 %, čím sa dosahuje dokonalá rovnováha medzi hrejivosťou a jemnosťou. Každá kvapka je dôkazom odhodlania a remeselnej zručnosti pri výrobe tejto vynikajúcej whisky.

Zážitok sa však nekončí pri whisky. Aberfeldy Red Wine Casks CÔTE RÔTIE sa dodáva v úžasnej darčekovej škatuľke, ktorá z nej robí ideálny darček na výnimočné príležitosti. Či už ste skúsený milovník whisky, alebo nováčik na scéne, toto je nevyhnutný doplnok vašej zbierky.

Rozbaľte darčekovú škatuľku, nalejte si a nechajte sa unášať do škótskej prírody, kde vás Aberfeldy Red Wine Casks CÔTE RÔTIE Highlands. Nie je to len o vychutnávaní nápoja, je to o vychutnávaní zážitku, jeden dúšok za druhým.

Tak prečo čakať? Doprajte si bohatú chuť Aberfeldy Red Wine Casks CÔTE RÔTIE a pozdvihnite svoju cestu za ochutnávkou whisky ešte dnes. Whisky nielen pite, ale aj zažite!
Tabuľka dát
Aberfeldy
Nové
Brand
Aberfeldy Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)