🌾Tomatin 12 Years Old BOURBON & SHERRY CASKS 43% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomatin 12 Years Old BOURBON & SHERRY CASKS 43% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť tomatínu Bourbon & Sherry Casks. Táto prémiová škótska whisky, ktorá dozrievala v tradičných sudoch po bourbone a sherry, ponúka nádhernú harmóniu ovocných a sladových tónov, ktorú dopĺňa nádych vanilky a dubu. Vďaka krásnej zlatej farbe a dlhému, jemnému záveru je skutočnou lahôdkou pre každého milovníka whisky. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť. Tak prečo čakať? Doprajte si znamenitú chuť Tomatinu Bourbon & Sherry Casks ešte dnes. Verte nám, vaše chuťové bunky sa vám poďakujú!

45,29 €

45,29 € Bez DPH

Popis
Preskúmajte rafinovanú eleganciu mesta Tomatin Bourbon & Sherry Casks v darčekovej krabici - skutočný pôžitok pre znalcov whisky. Táto whiskey, ktorá dozrievala nádherných 12 rokov, sa môže pochváliť bohatým, hlbokým charakterom, oplývajúcim komplexnými tónmi, ktoré vezmú vaše chuťové bunky na nezabudnuteľnú cestu.

Každý dúšok Tomatin Bourbon & Sherry Casks odhalí očarujúcu zmes sladkých a korenistých chutí. Od jemných tónov vanilky a medu až po silné tóny škorice a muškátového orieška je to pôžitok, po ktorom budete túžiť po ďalších. Dvojité zrenie v sudoch - najprv v tradičných sudoch po americkom bourbone a potom v sudoch po španielskom sherry - dodáva whiskey jedinečnú hĺbku a bohatosť a výsledkom je neuveriteľne hladká a vyvážená whiskey.

Tomatin je uložený v štýlovej darčekovej škatuli Bourbon & Sherry Casks je ideálnym darčekom na oslavu výnimočných príležitostí alebo jednoducho na potešenie. Nádherne navrhnuté balenie je rovnakou pastvou pre oči ako jeho obsah pre zmysly.

Či už ste skúsený nadšenec whisky alebo zvedavý začiatočník, Tomatin Bourbon & Sherry Casks vás očarí svojou lákavou vôňou, sofistikovanou chuťou a hladkým záverom. Zažite chuť skutočného remeselného umenia a vychutnajte si cestu s každým dúškom.

Vychutnajte si luxus tejto prémiovej whisky, ktorá je ideálna na popíjanie čistej, s ľadom alebo ako hlavná ingrediencia vášho obľúbeného kokteilu z whisky. Vychutnajte si symfóniu chutí a nezabudnuteľnú dochuť, ktorou sa vyznačuje Tomatin Bourbon & Sherry Casks od ostatných.

Zažite kúzlo tohto starostlivo vyrobeného destilátu. Popíjajte, vychutnávajte a oslavujte s Tomatin Bourbon & Sherry Casks - whiskey, ktorá je skutočne výnimočná.
Tabuľka dát
Tomatin
Nové
Brand
Tomatin
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)