Wolfburn N°204 Single Malt Scotch Whisky Small Batch Release 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wolfburn N°204 Single Malt Scotch Whisky Small Batch Release 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jemnú a rafinovanú chuť značky Wolfburn Single Malt Scotch Whisky, malá šarža prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke. Táto nádherná pálenka destilovaná v srdci Škótska vás očarí svojou komplexnou, ale vyváženou chuťou, ktorá odhaľuje tóny sušeného ovocia, vanilky a jemného dubu. Či už ste znalec whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, táto Single Malt určite na vás urobí dojem. Vychutnajte si autentickú chuť Škótska s každým dúškom whisky Wolfburn Whisky. Pozdvihnite pohár na tradíciu, kvalitu a výnimočnú chuť.

73,99 €

73,99 € Bez DPH

Popis
Výrobok: Wolfburn Single Malt Scotch Whisky Vydanie malej šarže v darčekovej krabičke

Rozbaľte pravého ducha Škótska s našou whisky Wolfburn Single Malt Scotch Whisky. Táto malosériová verzia je vzácnym klenotom vo svete whisky a ideálnym darčekom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Táto whisky, vyrobená na ďalekom severe Škótska, je dôkazom umenia destilácie.

Každý dúšok whisky Wolfburn Whisky vás zavedie na cestu do jej domova - drsnej, vetrom ošľahanej krajiny Škótska Highlands. Je to zážitok, ktorý zahŕňa stáročné tradície výroby whisky. Jej jedinečný charakter a komplexnosť, ktoré sú dokonale vyzreté, sú hlboko ovplyvnené prírodnými prvkami jej domoviny.

Táto jednosladová škótska whisky je plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 46 % a sľubuje povzbudzujúci zážitok. Jej plný chuťový profil je symfóniou sladkých a dymových tónov s nádychom vanilky a dubu. Od prvého do posledného dúšku je to dobrodružstvo pre zmysly.

The Wolfburn Whisky sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre nadšencov whisky. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, tento darček určite oceníte.

Objavte whisky Wolfburn Whisky, ktorá je vydaná v malej sérii a má veľkú chuť. Nie je to len nápoj, ale aj pocta osvedčeným tradíciám Škótska. Tak prečo čakať? Otvorte si fľašu a nechajte sa unášať.

Nezabudnite, že je to viac ako len whisky. Je to Wolfburn. Zažite ju ešte dnes.
Tabuľka dát
Wolfburn
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)