Tomatin 21 Years Old BOURBON CASKS Travel Retail Exclusive 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomatin 21 Years Old BOURBON CASKS Travel Retail Exclusive 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú a sofistikovanú chuť Tomatinu Bourbon Casks, exkluzívnu cestovnú lahôdku. Táto 21-ročná škótska whisky je majstrovským remeselným dielom, ktoré dozrieva vo vysokokvalitných sudoch po bourbone. Jej hladký, komplexný profil sa vyznačuje tónmi medu, vanilky a duba, čoho výsledkom je skutočne nezabudnuteľný zážitok z whisky. Dodáva sa v krásnej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček pre každého nadšenca whisky. Doprajte si výnimočnú kvalitu whisky Tomatin Bourbon Casks - stelesnenie luxusu v každom dúšku.

151,79 €

151,79 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Tomatinu Bourbon Casks, exkluzívneho cestovného produktu, ktorý je skutočným potešením pre znalcov whisky. Táto vyzretá whisky, uložená v pôvabnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom na výnimočné príležitosti alebo skvelým doplnkom vašej osobnej zbierky.

Zažite magické spojenie prírody a času s týmto 21-ročným majstrovským dielom. Táto vyzretá whisky je vynikajúcim produktom škótskeho Tomatinu Distillery, ktorá je známa svojím bohatým dedičstvom a zručným remeselným spracovaním.

Táto whisky, ktorá dozrievala v sudoch po bourbone, nesie jedinečný chuťový profil, ktorý nemá konkurenciu. Každý dúšok prináša harmóniu sladkej vanilky, medu a ľahkých citrusových tónov. Jej komplexné chuťové vlastnosti dopĺňa teplý, hladký záver, vďaka čomu je skutočným zmyslovým pôžitkom.

Táto whisky, plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 46 %, je úderná a dodáva svojej bohatej chuti ďalšiu hĺbku. Vychutnajte si ju čistú alebo s ľadom, každý dúšok vás prenesie na pokojnú škótsku vysočinu.

Tomatin Bourbon Casks nie je len whisky, je to oslava tradície, kvality a výnimočnej chuti. Či už ste skúsený nadšenec whisky, alebo nováčik, táto exkluzívna whisky vo vás zanechá túžbu po ďalšej.

Objavte čaro staršej Scotch s Tomatinom Bourbon Casks a pozdvihnite svoj zážitok z whisky na novú úroveň. V každej fľaši na vás čaká svet chutí. Tak smelo do toho, doprajte sebe alebo svojim blízkym túto luxusnú, exkluzívnu whisky pre cestovné predajne. Zaslúžite si ju!
Tabuľka dát
Tomatin
Nové
Brand
Tomatin
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)