🌾Glen Garioch 18 Years Old THE RENAISSANCE 4th Chapter 50,2% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Garioch 18 Years Old THE RENAISSANCE 4th Chapter 50,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Predstavujeme Glen Garioch's The Renaissance 4th Chapter, prémiovú Scotch whisky, ktorú musí mať každý znalec! Zreje dlhých 18 rokov a môže sa pochváliť sofistikovanou zmesou chutí, ktoré dráždia vaše chuťové poháriky pri každom dúšku. Táto whisky nie je len nápoj, je to zážitok! Zabalená v očarujúcej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre blízkeho človeka alebo luxusným potešením pre vás. Vychutnajte si bohaté dedičstvo Glen Garioch v každej kvapke tejto vynikajúcej whisky. Nenechajte si ujsť príležitosť ochutnať The Renaissance!

170,39 €

170,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte luxus Glen Garioch The Renaissance Fourth Chapter. Táto whiskey, uložená v úžasnej darčekovej škatuli, je viac než len nápoj - je to zážitok. Zreje dlhých 18 rokov, a preto je táto Scotch predstavuje dokonalú harmóniu chuti a vône. S každým dúškom sa ponorte do bohatej, jemnej chuti, ktorá odhaľuje zložité vrstvy tohto starostlivo vyrobeného destilátu.

S objemom alkoholu 50,2 % je táto whisky prísľubom intenzívnej, ale vyváženej chuti. Je dostatočne silná pre skutočných znalcov whiskey, ale zároveň dostatočne jemná pre tých, ktorí sa na svoju cestu za whiskey ešte len vydávajú.

Renesančná Fourth Chapter je dôkazom trvalého záväzku spoločnosti Glen Garioch k dokonalosti. Každá fľaša je stelesnením dlhoročnej tradície, odborných znalostí a najlepšieho škótskeho remeselného spracovania. Bohatá história liehovaru sa odráža v komplexnom chuťovom profile whiskey, ktorý vyvoláva pocit tepla a pohody.

Či už ju darujete blízkej osobe, alebo si ňou doprajete niečo výnimočné, whisky Glen Garioch The Renaissance Fourth Chapter vás určite zaujme. Nie je to len whiskey, je to oslava najkrajších okamihov života zachytená vo fľaši.

Zažite autentickú chuť Škótska s Glen Garioch The Renaissance Fourth Chapter - skutočným skvostom pre milovníkov whisky. Nie je to len nápoj, je to cesta časom, dúšok tradície a prípitok na remeselnú zručnosť. Doprajte si luxus, vychutnajte si eleganciu a prijmite renesanciu. Na zdravie!
Tabuľka dát
Glen Garioch
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)