Old Pulteney 15 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Old Pulteney 15 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si vynikajúcu chuť Old Pulteney Single Malt Scotch Whisky. Táto whisky, ktorá zreje dlhých 15 rokov, je dôkazom času a remeselnej zručnosti. So silným obsahom alkoholu 46 % nie je pre slabé povahy! Každý dúšok odhaľuje tóny sušeného ovocia, vanilky a exotického korenia, ktoré sa prelínajú s jemným nádychom mora. Dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuľke, čo z nej robí ideálny darček pre milovníkov whisky. Zažite luxus najlepšej škótskej whisky Old Pulteney Single Malt Scotch Whisky. Nalejte si drinku, posaďte sa a vychutnajte si tento okamih!

79,39 €

79,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Odhaľte čaro vyzretého destilátu s naším Old Pulteney Single Malt Scotch Whisky. Tento zlatý elixír uložený v krásnej darčekovej škatuľke je skutočným dôkazom času, trpezlivosti a remeselnej zručnosti. Zrodil sa v drsnom škótskom Highlands, táto 15-ročná whisky v sebe nesie šepot svojej domoviny a slanú príchuť mora a ponúka jedinečný a nezabudnuteľný zážitok z pitia.

Old Pulteney Scotch Whisky je vyrobená s láskou a zreje 15 rokov v najlepších sudoch z amerického a španielskeho duba. Výsledok? Bohatý, komplexný chuťový profil, ktorý povzbudí vaše chuťové poháriky. Privíta vás prívalom horkej čokolády a vanilky, po ktorých nasleduje nádych slaného morského vánku a citrusov. Záver je dlhý, hrejivý a uspokojujúci, takže každý dúšok je nezabudnuteľný.

Táto whisky s obsahom 46 % obj. nie je pre slabé povahy. Je robustná, plná a presiaknutá charakterom. Či už ste znalec whisky, alebo nováčik, ktorý sa snaží preskúmať svet kvalitných liehovín, Old Pulteney Single Malt Scotch Whisky je nádherným prírastkom do vašej zbierky.

Každá fľaša sa dodáva v prémiovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnou voľbou na darovanie. Či už ide o narodeniny, výročie alebo jednoduché gesto "myslím na vás", táto whisky určite urobí dojem. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta starosvetského šarmu s whisky Old Pulteney Single Malt Scotch Whisky. Spoznajte dedičstvo, vychutnajte si chuť a ponorte sa do príbehu, ktorý rozpráva každá fľaša. Vaša cesta za whisky sa začína tu.
Tabuľka dát
Old Pulteney
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)