The Singleton GLEN ORD 18 Years Old Special Release 2019 55% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Singleton GLEN ORD 18 Years Old Special Release 2019 55% Vol. 0,7l

1.40 kg
Potešte svoje zmysly špeciálnou verziou The Singleton Glen Ord, vynikajúcou vyzretou jednosladovou whisky. Dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuli a je ideálna pre náročných nadšencov whisky. Táto bohatá, komplexná zmes sa môže pochváliť vysokým objemom, ktorý sľubuje intenzívny chuťový zážitok. Vďaka hlbokým tónom duba, ovocia a náznakom korenia vás toto 18-ročné potešenie prenesie na vetrom ošľahané kopce Škótska. Singleton Glen Ord je viac než len nápoj, je to cesta chuti. Doprajte sebe alebo svojmu blízkemu túto luxusnú whisky v limitovanej edícii ešte dnes.

181,09 €

181,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite výrazné chute špeciálneho vydania Singleton Glen Ord, ktoré je pokladom medzi single malt whisky Scotch whisky. Táto jedinečná ponuka, prezentovaná v darčekovom balení, je podmanivou zmesou bohatých chutí a dráždivých vôní, ktoré z nej robia dokonalý darček na výnimočné príležitosti alebo zaslúžené potešenie pre vás.

Singleton Glen Ord je prémiová expresia vyzretá do dokonalosti. Každý dúšok vás prenesie do sviežej zelene škótskeho Highlands, ktorý ponúka pohlcujúci zážitok z jemnosti a komplexnosti. Dlhý proces zrenia umožňuje whisky získať hlbokú zlatistú farbu a plnú chuť s tónmi sušeného ovocia, vanilky a jemným dymovým záverom.

Táto zrelá jednosladová whisky je stelesnením majstrovstva tradičných destilačných techník. Vyrába sa v liehovare Glen Ord, ktorý je symbolom bohatého škótskeho dedičstva, kde odborní liehovarníci používajú osvedčené metódy na vytvorenie whisky výnimočnej kvality. Použitie sladového jačmeňa a čistej pramenitej vody z White Burn v kombinácii s pomalým kvasením dodáva tejto špeciálnej verzii jedinečný charakter a hĺbku.

Singleton Glen Ord Special Release sa plní do fliaš so silným 55 % objemom, čo z nej robí robustnú a chuťovo výraznú voľbu pre znalcov whisky. Je to viac než len nápoj, je to zmyslová cesta po škótskom dedičstve výroby whisky. Jej prezentácia v elegantnej darčekovej škatuľke jej dodáva na pôvabe, vďaka čomu nie je len nápojom, ale aj spomienkovým predmetom.

Vychutnajte si Singleton Glen Ord Special Release, whisky, ktorá je rovnako zážitkom ako nápojom. Či už chcete rozšíriť svoju zbierku, nájsť dokonalý darček pre ďalšieho nadšenca whisky, alebo si jednoducho vychutnať drum dobrej Scotch, toto špeciálne vydanie sľubuje sofistikovaný a nezabudnuteľný degustačný zážitok. Na zdravie a dobré časy!
Tabuľka dát
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)