Wolfburn THE KYLVER SERIES III Thurisaz in Repose 2017 50% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wolfburn THE KYLVER SERIES III Thurisaz in Repose 2017 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatý, dymový pôvab Thurisazu zo série Kylver od spoločnosti Wolfburn vo farbe Repose. Táto jedinečná whiskey je nádhernou zmesou výrazných chutí a hladkých textúr, vďaka ktorým je každý dúšok nezabudnuteľnou cestou. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre milovníka whiskey vo vašom živote. S robustným obsahom 50 % obj. nie je whisky Thurisaz in Repose určená pre slabé povahy, ale pre tých, ktorí oceňujú hlbokú hĺbku dobre vyrobeného destilátu. Nepite len whiskey - zažite rozdiel Wolfburn!

242,59 €

242,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Pripravte sa na podmanivú chuť whisky Wolfburn THE KYLVER SERIES III Thurisaz in Repose, skutočne výnimočnej whisky, po ktorej budete chcieť viac. Tento nádherný destilát sa dodáva v očarujúcej darčekovej škatuľke, takže je dokonalým darčekom pre znalca whisky vo vašom živote alebo luxusným potešením len pre vás.

Táto whisky, vyrobená v srdci Škótska, je dôkazom tradičných destilačných postupov v kombinácii s moderným nádychom. Jej bohatý a plný chuťový profil predstavuje dokonalú zmes dymovej a sladkej chuti s nádychom vanilky a štipkou korenia. Každý dúšok tohto tekutého zlata nielen dráždi vaše chuťové bunky, ale zároveň rozpráva zaujímavý príbeh o svojom jedinečnom procese vzniku.

Liehovar Wolfburn je hrdý na to, že používa len tie najčistejšie ingrediencie a zachováva neochvejný záväzok voči kvalite. Táto whisky je dôkazom ich odhodlania, pretože má nádherne vyváženú chuť, ktorá je komplexná a zároveň uspokojujúca.

Táto whisky, zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke, je rovnako príjemná na pohľad ako na chuť. Dizajn škatuľky odráža dedičstvo značky a dodáva jej nádych sofistikovanosti, ktorý sa hodí k vysokokvalitnému destilátu v nej.

Či už ste skúsený nadšenec whisky alebo nováčik vo svete liehovín, whisky THE KYLVER SERIES III Thurisaz in Repose od spoločnosti Wolfburn vás určite zaujme. Jej 50 % objemu zaručuje silnú a čistú chuť, ktorá je nekompromisná a nezabudnuteľná.

Tak prečo čakať? Spoznajte očarujúci svet whisky Wolfburn ešte dnes a doprajte si nápoj, ktorý je viac ako len nápoj - je to zážitok. Ponorte sa hlboko do bohatej vône, oceňte zlatistý odtieň a vychutnajte si podmanivú chuť tejto výnimočnej whisky.

Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú, a táto whisky určite stojí za to, aby ste si počkali. Nie je to len nápoj, je to cesta chutí, ktorá vás prenesie priamo do srdca Škótska. Takže sa pohodlne usaďte, uvoľnite sa a nechajte sa whisky Wolfburn THE KYLVER SERIES III Thurisaz in Repose vziať na nezabudnuteľnú cestu. Na zdravie!
Tabuľka dát
Wolfburn
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)