🌾Clynelish Select Reserve Natural Cask Strength 54,9% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clynelish Select Reserve Natural Cask Strength 54,9% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si hladkú a bohatú chuť whisky Clynelish Select Reserve Natural Cask Strength, prémiovej ponuky pre náročné chuťové bunky. Táto whisky, uložená v elegantnej darčekovej škatuľke, je ideálnou voľbou na darovanie alebo osobné vychutnanie. Vychutnajte si odvážny a robustný chuťový profil, ktorý je výsledkom zrenia v prírodnom sude. Každý dúšok odhalí dokonalú rovnováhu sladkých, korenistých a dymových tónov. Táto whisky Clynelish Select Reserve, ktorá je elegantným doplnkom každého domáceho baru, je dôkazom špičkového remeselného spracovania a autentického škótskeho dedičstva. Pripite si na dobré časy s whisky Clynelish, ktorá je skutočným pôžitkom.

568,29 €

568,29 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta prémiových produktov Scotch s Clynelish Select Reserve Natural Cask Strength. Táto výnimočná whisky je pokladom pre zmysly, prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuli, ktorá dodá noblesu každej príležitosti.

Vyrobené v preslávenom sude Clynelish Distillery, je táto Select Reserve svedectvom bohatého dedičstva a majstrovstva tradície škótskej whisky. Každý dúšok vás vezme na cestu po vysočine, pričom prirodzená sudová sila whisky ponúka robustný a autentický chuťový profil, ktorý určite zaujme milovníkov whisky.

Clynelish Select Reserve sa môže pochváliť bohatým zlatistým odtieňom, ktorý svedčí o jej kvalite a zrelosti. V nose sa rozlieha symfónia sladkého medu, citrusov a náznaku morskej soli, ktorá ponúka dráždivý náhľad na budúci chuťový zážitok. Chuť nesklame, prináša komplexnú zmes zrelého ovocného sadu, krémovej vanilky a hrejivého korenia, ktoré pretrváva ešte dlho po poslednom dúšku.

Táto whisky je viac ako len nápoj. Je to pohlcujúci zážitok, ktorý zachytáva srdce a dušu Škótska, vďaka čomu je nezabudnuteľným darčekom pre blízkych alebo zaslúženým potešením pre seba. Nezabudnite, že whisky Clynelish Select Reserve Natural Cask Strength si najlepšie vychutnáte čistú alebo s kvapkou vody, aby ste odhalili celé spektrum jej chuti.

Či už ste skúsený znalec whisky alebo nováčik vo svete Scotch, whisky Clynelish Select Reserve musíte vyskúšať. Táto whisky nie je len nápojom, ale aj príbehom - príbehom tradície, remeselnej zručnosti a nezdolného ducha Škótska. Ochutnajte tento príbeh ešte dnes s whisky Clynelish Select Reserve.
Tabuľka dát
Clynelish
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)