Wolfburn MORVEN Lightly Peated Single Malt 46% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wolfburn MORVEN Lightly Peated Single Malt 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte lahodnú chuť Wolfburn MORVEN Lightly Peated Single Malt. Táto výnimočná whisky, vyrobená v nedotknutej krajine Škótska, ponúka lákavú kombináciu jemného rašelinového dymu a sladkej sladovej chuti. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, od chrumkavého jablka až po bohatú vanilku, ktorá pretrváva na vašom podnebí. Je zabalená v štýlovej darčekovej škatuli a predstavuje ideálny darček pre milovníkov whisky. Zažite kúzlo remesla liehovaru Wolfburn pretavené do hladkej a sofistikovanej sladovej whisky, ktorá vás určite zaujme. Na zdravie a vynikajúcu chuť!

49,09 €

49,09 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly s Wolfburn MORVEN Lightly Peated Single Malt. Táto bohatá a jemná whiskey je nádherným pôžitkom pre náročné chuťové bunky. Whisky Wolfburn MORVEN je vyrobená z najkvalitnejšieho sladového jačmeňa v tradičnom škótskom štýle. Je mierne rašelinová, čo jej dodáva výraznú dymovú chuť, ktorá je vyvážená jemnou sladkosťou.

Na výrobný proces je naozaj radosť pozerať. Proces destilácie prebieha starostlivo v ikonických medených kotloch spoločnosti Wolfburn. Každá kvapka potom dozrieva v dubových sudoch, čo jej umožňuje rozvinúť jedinečnú chuť a bohatý zlatistý odtieň. Táto single malt whisky sa plní do fliaš s obsahom 46 %, čo zaručuje jej silnú a plnú chuť.

Pôsobivá však nie je len samotná whiskey. Wolfburn MORVEN sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého nadšenca whisky. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, hľadáte výnimočný darček, alebo si jednoducho chcete vychutnať luxusný drink, Wolfburn MORVEN Lightly Peated Single Malt je ideálnou voľbou.

Zažite autentickú chuť Škótska s whisky Wolfburn MORVEN. Je to viac než len whiskey, je to zmyslová cesta, ktorá vás zavedie priamo do srdca Škótskej vysočiny. Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu whisky Wolfburn MORVEN ešte dnes a objavte pravú podstatu kvalitnej single malt whisky.
Tabuľka dát
Wolfburn
Nové
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)