Loch Lomond 9 Years Old RIVESALTES Austria Exclusive Cask 2013 56,2% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Loch Lomond 9 Years Old RIVESALTES Austria Exclusive Cask 2013 56,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Pripravte sa na chuť Škótska s naším exkluzívnym sudom Loch Lomond RIVESALTES Austria. Táto luxusná whisky, ktorá dozrieva výlučne v sudoch RIVESALTES, sa môže pochváliť opojnou zmesou sladkých a korenistých chutí. Jedinečný proces zrenia jej dodáva bohatý ovocný charakter, vďaka ktorému je každý dúšok nádherným zážitkom. Whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre blízkeho človeka alebo potešením pre seba. Ponorte sa do hlbín jazera Loch Lomond a dovoľte tomuto exkluzívnemu sudu, aby vzal vaše chuťové poháriky na cestu. Je to viac než len nápoj, je to zážitok.

79,39 €

79,39 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatú, dráždivú chuť Loch Lomond RIVESALTES Austria Exclusive Cask v darčekovom balení. Táto prémiová whisky určite poteší vaše zmysly svojou jedinečnou zmesou chutí. Majstrovsky vyzrievaná niekoľko rokov vykazuje hlbokú, jemnú komplexnosť, ktorú ocenia milovníci whisky.

Každý dúšok Loch Lomond RIVESALTES Austria Exclusive Cask je cesta. Začína sa teplou, lákavou arómou, ktorá naznačuje, aká pochúťka príde. Jemne si ju vychutnajte a budete odmenení množstvom chutí, z ktorých každá je znamenitejšia ako tá predchádzajúca. Pôsobivý charakter tejto whisky svedčí o odborných znalostiach a odhodlaní, ktoré sú súčasťou každého kroku jej výroby.

Loch Lomond RIVESALTES Austria Exclusive Cask nie je len whisky, je to zážitok. Každá fľaša je pozvánkou na intímne stretnutie s luxusom. Dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie, alebo jednoducho o prejav vďaky, táto whisky vás určite poteší.

Ale nechytajte nás len za slovo - ochutnajte Loch Lomond RIVESALTES Austria Exclusive Cask ešte dnes. Doprajte si jej vznešenú chuť, vychutnajte si jej sofistikované arómy a nechajte sa unášať na cestu zmyslovej rozkoše. Je to viac než len nápoj, je to oslava remeselnej zručnosti, pocta tradícii a svedectvo o nadčasovom pôvabe prémiovej whisky. Zažite kúzlo Loch Lomond RIVESALTES Austria Exclusive Cask - zaslúžite si to!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Loch Lomond Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)