Loch Lomond ORIGINAL Single Malt 40% Vol. 0,7l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Loch Lomond ORIGINAL Single Malt 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť Loch Lomond ORIGINAL Single Malt. Tento škótsky skvost je s láskou destilovaný a ponúka nádhernú zmes ovocia a korenia s nádychom dymu. Je ideálna pre všetkých nadšencov whisky a jej dobre vyladená chuť vás prenesie na malebné brehy jazera Loch Lomond. Či už ste skúsený milovník whisky alebo zvedavý nováčik, túto sladovú whisky musíte vyskúšať. A čo je na tom najlepšie? Dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuľke, čo z nej robí ideálny darček na špeciálne príležitosti. Zažite pôvab Škótska s whisky Loch Lomond ORIGINAL Single Malt.

24,89 €

24,89 € Bez DPH

Popis
Názov produktu: Loch Lomond ORIGINÁL Single Malt v darčekovej krabičke

Ponorte sa do luxusného zážitku z vychutnávania Loch Lomond ORIGINAL Single Maltv elegantnej darčekovej škatuli. Táto jednosladová whisky, ručne vyrobená s vášňou, je skutočným dôkazom bohatého dedičstva škótskej výroby whisky.

V srdci tejto whisky nájdete jemnú rovnováhu, ktorá vzniká len pri dôkladnej destilácii. Loch Lomond je predovšetkým o tom, aby priniesla rafinovanú chuť, ktorá je hladká na jazyku, ale zároveň dostatočne robustná, aby zanechala trvalý dojem. Táto whisky si vás určite podmaní svojou bohatou, dobre vyváženou chuťou, ktorá oplýva ovocnou sladkosťou, korenistými podtónmi a náznakom rašeliny.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo práve začínate svoju cestu do sveta kvalitných destilátov, Loch Lomond ORIGINAL Single Malt vás nesklame. Jej výnimočná kvalita a osobitý charakter z nej robia výnimočnú voľbu na každú príležitosť.

Predstavte si, že sa po dlhom dni uvoľníte, jantárová tekutina sa vám bude víriť v pohári, vaše zmysly bude ovládať lákavá vôňa a prvý dúšok bude prísľubom čistého blaha. Alebo si ju predstavte ako dokonalý darček pre niekoho výnimočného, kto si cení tie najlepšie veci v živote.

S Loch Lomond ORIGINAL Single Maltnekupujete len fľašu whisky, ale investujete do nadčasového zážitku spojeného s chuťou a tradíciou. Tak smelo do toho, doprajte sebe alebo svojim blízkym tento znamenitý destilát. Je to viac než len nápoj; je to zážitok, ktorý si zaslúžite.

Pamätajte, že dobré veci potrebujú čas a tie najlepšie veci prichádzajú v malých baleniach, rovnako ako Loch Lomond ORIGINAL Single Malt v darčekovom balení. Je to dokonalé vyjadrenie lásky k whisky. Objavte čaro škótskeho dedičstva whisky s každým dúškom.

Upozornenie: Vychutnávajte si ju zodpovedne a nezabudnite, že tento výrobok je určený pre dospelých, ktorí dosiahli vek na konzumáciu alkoholu.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Loch Lomond Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Highlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)