Lauder's OLOROSO CASK Blended Scotch Whisky 40% Vol. 1l | Highland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lauder's OLOROSO CASK Blended Scotch Whisky 40% Vol. 1l

1.40 kg
Objavte bohatú a jemnú chuť Lauder's Oloroso Cask Blended Scotch Whisky. Táto prémiová zmes, ktorá dozrieva v sudoch po sherry Oloroso, ponúka jedinečný chuťový profil, aký nemá žiadna iná. Každý dúšok odhalí symfóniu sladkých a ovocných tónov s nádychom duba a korenia. Táto fľaša je ideálna pre nadšencov whisky aj pre príležitostných konzumentov a sľubuje uspokojujúci a luxusný zážitok. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile. Pozdvihnite svoju zbierku whisky s Lauder's Oloroso Cask Blended Scotch Whisky ešte dnes!

22,49 €

22,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme zmes OLOROSO CASK od spoločnosti Lauder Scotch Whisky, jedinečný destilát, ktorý nanovo definuje váš zážitok z whisky. Táto výnimočná zmes, vyrobená s vášňou a precíznosťou, sa môže pochváliť výnimočným chuťovým profilom, ktorý ju odlišuje od ostatných. Vďaka infúzii v sudoch po Oloroso Sherry zdedila očarujúcu vôňu a bohatú, robustnú chuť, ktorej sa jednoducho nedá odolať.

Naša Lauderova zmes OLOROSO CASK Scotch Whisky je viac ako len nápoj, je to cesta do srdca tradície výroby škótskej whisky. Táto vynikajúca zmes, dokonale vyzretá, spája tie najlepšie obilné a sladové whisky a ponúka symfóniu chutí, ktoré sa roztancujú na vašom podnebí. Od prvého do posledného dúšku vás čaká nádherné spojenie sladkých a korenistých tónov s nádychom ovocnosti, ktorá dodáva ďalšiu vrstvu komplexnosti.

Krása Lauder's OLOROSO CASK Blended Scotch Whisky sa nekončí pri jej chuti. Je prezentovaná v elegantnej fľaši, ktorá odráža jej prvotriednu kvalitu. Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, táto nádherná zmes vás určite zaujme.

Vychutnajte si Lauder's OLOROSO CASK Blended Scotch Whisky priamo alebo s ľadom. Či už ide o špeciálnu príležitosť alebo neformálne stretnutie, táto škótska whisky je spoľahlivým spôsobom, ako urobiť vaše chvíle nezabudnuteľnými. Tak prečo čakať? Vydajte sa na chuťové dobrodružstvo s Lauder's OLOROSO CASK Blended Scotch Whisky ešte dnes - je to dúšok Škótska, na ktorý tak skoro nezabudnete!

Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú, a táto whisky stojí za každú sekundu. Nalejte si teda pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si vynikajúcu chuť Lauder's OLOROSO CASK Blended Scotch Whisky. Na zdravie na výnimočné chvíle!
Tabuľka dát
Lauder's
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)