🌾Glen Turner Heritage DOUBLE CASK Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Turner Heritage DOUBLE CASK Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Odhaľte kúzlo Scotch s Glen Turner Heritage Double Cask Port Cask Finish. Tento jedinečný destilát je oslavou tradičného remesla a moderných inovácií. Liehovar Glen Turner, ktorý pochádza zo srdca Škótska, je známy svojím dôkladným prístupom k výrobe whisky. S Double Cask Port Cask Finish sa skutočne prekonali.

Táto whisky dozrieva dvakrát, najprv v tradičných dubových sudoch a potom v portských sudoch. Tento dvojitý proces zrenia dodáva whisky bohatú komplexnosť, ktorá nemá konkurenciu. Každý dúšok odhaľuje harmóniu chutí, od teplého dubového dreva a medového sladu až po dráždivý nádych sušeného ovocia a horkej čokolády. Záver je hladký a dlhý, s pretrvávajúcou sladkosťou, ktorá pripomína kvalitné portské.

Táto whisky, prezentovaná na úrovni 40 % objemu, si zachováva pozoruhodnú rovnováhu medzi silou a jemnosťou. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik, ktorý chce objavovať, táto zmes ponúka vzrušujúcu zmyslovú cestu. Je to ideálna voľba na relaxáciu po večeri, oslavu výnimočnej príležitosti alebo jednoducho na vychutnávanie okamihu.

Glen Turner Heritage Double Cask Port Cask Finish sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, vďaka čomu je fantastickým darčekom pre každého milovníka whisky. Elegantné balenie odráža kvalitu whisky vo vnútri a dodáva noblesu každej príležitosti.

Zažite rozdiel Glen Turner s whisky Heritage Double Cask Port Cask Finish. Je to viac než len nápoj; je to chuť bohatého škótskeho dedičstva, s láskou vytvorená pre váš pôžitok.
Tabuľka dát
Glen Turner
Nové
chat Komentáre (0)