🌾Deanston 15 Years Old Highland Single Malt Tequila Cask Finish 52,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deanston 15 Years Old Highland Single Malt Tequila Cask Finish 52,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

124,29 €

124,29 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, komplexnú chuť Deanstonu Highland Single Malt Tequila Cask Finish. Táto exkluzívna Scotch zrejúca dlhých 15 rokov, ponúka jedinečnú zmes tradičných Scotch chutí s výrazným tequilovým nádychom.

Cesta tejto očarujúcej whisky sa začína v srdci Škótska, v Deanstone Distillery. Whisky dozrieva v dubových sudoch, kde nasiakne chuťou a vlastnosťami Highlands. Po 15 rokoch sa whisky premiestni do sudov po tequile, ktoré jej dodajú jedinečný charakter.

Výsledok? Whisky s bohatou, plnou chuťou, plnou tónov medu, vanilky a citrusov, doplnená pikantným podtónom tequily. S každým dúškom zažijete príval živých chutí, ktoré vaše chuťové poháriky vezmú na cestu do Škótska Highlands.

The Deanston Highland Single Malt Tequila Cask Finish je nádherne spracovaný destilát, ktorý je ideálny na výnimočné príležitosti alebo ako darček pre milovníkov whisky. Dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuli, pripravená na darovanie niekomu výnimočnému.

Vychutnajte si túto výnimočnú whisky čistú, aby ste ocenili jej plnú chuť, alebo s ľadom pre osviežujúci zážitok. Nech už uprednostníte akýkoľvek spôsob, táto whisky vás určite zaujme svojou jedinečnou chuťou a kvalitou.

Nezabudnite, že Deanston Highland Single Malt Tequila Cask Finish nie je len nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Doprajte si bohatú chuť Škótska ešte dnes.
Tabuľka dát
Deanston
Nové
chat Komentáre (0)