🌾Douglas Laing OLD PARTICULAR Ardmore 16 Years Old Single Cask Malt 2003 48,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing OLD PARTICULAR Ardmore 16 Years Old Single Cask Malt 2003 48,4% Vol. 0,7l

1.40 kg

92,19 €

92,19 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť Douglas Laing's OLD PARTICULAR Ardmore Single Cask Malt, prémiovej sladovej pálenky Scotch whiskey, ktorá trpezlivo dozrievala úctyhodných šestnásť rokov. Táto majestátna sladová whisky je umeleckým dielom - vďaka nádhernému baleniu v očarujúcej darčekovej škatuľke je lahôdkou pre chuťové bunky a pastvou pre oči.

S obsahom alkoholu 48,4 % vás každý dúšok tohto plného tekutého zlata vezme na cestu na škótsku vysočinu. Jedinečný ročník 2003 sa pýši robustnou dymovou chuťou, ktorá sa harmonicky mieša s jemnými tónmi vanilky a medu. Je to dokonalá symfónia chuti a vône, vďaka ktorej je ideálnou voľbou pre znalcov whisky aj pre nováčikov.

To, čo whisky Douglas Laing's OLD PARTICULAR Ardmore Single Cask Malt odlišuje, je proces zrenia v jednom sude. Whiskey je čerpaná priamo z jedného suda, čo znamená, že nedochádza k žiadnemu miešaniu. Vďaka tomu si každá fľaša zachováva osobitý charakter a chuť, ktoré odrážajú konkrétny rok a sud, v ktorom bola destilovaná.

Táto whiskey nie je len nápoj, ale aj zážitok - pocta tradičnej metóde destilácie Scotch výrobe whiskey. Či už chcete obohatiť svoju vlastnú zbierku, alebo hľadáte dokonalý darček pre milovníka whiskey, OLD PARTICULAR Ardmore Single Cask Malt svojím pozoruhodným vekom a elegantnou prezentáciou určite zaujme.

Objavte jedinečnú kvalitu a chuť ponuky Douglas Laing a nechajte OLD PARTICULAR Ardmore Single Cask Malt byť vaším prvým krokom do sveta rafinovaného potešenia. Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú, a tento 16-ročný Scotch sa určite oplatí počkať!
Tabuľka dát
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)