🌾Douglas Laing PROVENANCE Royal Brackla 8 Years Old Single Cask Malt 2013 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing PROVENANCE Royal Brackla 8 Years Old Single Cask Malt 2013 46% Vol. 0,7l

1.40 kg

46,39 €

46,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Douglas Laing PROVENANCE Royal Brackla Single Cask Malt - výnimočný zážitok z whisky, na ktorý nezabudnete. Táto luxusná vyzretá single malt whisky je esenciou elegancie a sofistikovanosti. Je produktom preslávenej whisky Royal Brackla Distillery, značky, ktorá je vo svete liehovín synonymom kvality a dokonalosti.

Na rozdiel od bežných whisky je naša PROVENANCE Royal Brackla Single Cask Malt whisky zrejúca niekoľko rokov, čo jej dodáva hĺbku a komplexnosť, ktorej neodoláte. Každý dúšok odhaľuje vrstvy chuti, od počiatočného výbuchu bohatej sladovej chuti až po pretrvávajúci náznak sladkého karamelu a korenistého duba.

Táto whisky sa plní do fliaš s objemovou hmotnosťou 46 %, čo zaručuje, že každý pohár je silným a chuťovo výrazným zážitkom. Je ideálnou voľbou pre skúsených milovníkov whisky, ale vďaka svojmu hladkému a prístupnému charakteru je fantastickým úvodom aj pre tých, ktorí sa vo svete single malt whisky ešte len zoznamujú.

To však nie je všetko. Naša výnimočná whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre znalca whisky vo vašom živote. Či už je to k narodeninám, výročiu alebo len tak, Douglas Laing PROVENANCE Royal Brackla Single Cask Malt na vás určite urobí dojem.

Zažite luxus a sofistikovanosť našej sladovej whisky PROVENANCE Royal Brackla Single Cask Malt a pozdvihnite svoju cestu za whisky na novú úroveň. Nechytajte nás len za slovo - nalejte si drak a objavte to kúzlo na vlastnej koži. Zaslúžite si to.
Tabuľka dát
Nové
Región
Highlands
chat Komentáre (0)