Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Merlot Cask -1 2012 48,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Merlot Cask -1 2012 48,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox

98,09 €

98,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Merlot Cask -1 2012, prémiové víno , ktoré je rovnako jedinečné ako vynikajúce. Tento dozrieva v sude po Merlote, čo mu dodáva osobitý charakter, ktorý ho odlišuje od ostatných. Jeho hlavnou úlohou je poskytnúť bohatý a príjemný zážitok z pitia a jeho jedinečnou predajnou výhodou (USP) je zrenie v sudoch po Merlote, ktoré mu dodáva jedinečný chuťový profil.

Základné vlastnosti:

- Zrejú 11 rokov: Tento zrel 11 rokov, čo mu umožnilo rozvinúť hlboký a komplexný chuťový profil. Tento dlhší proces zrenia prináša používateľovi pridanú hodnotu, pretože poskytuje bohatý, mnohostranný chuťový zážitok.

- Zreje v sudoch po Merlote: Na rozdiel od mnohých iných whisky je Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN dozrievala v sudoch po Merlote. Tento jedinečný proces zrenia vtláča charakteristický chuťový profil a ponúka používateľovi jedinečný degustačný zážitok.

- Vysoký obsah alkoholu: Tento má vysoký obsah alkoholu: 48,2 % obj., čo poskytuje silný a plný zážitok z pitia.

- Dodáva sa v darčekovej škatuľke: Táto sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, čo z nej robí ideálny darček na špeciálne príležitosti.

Ako používať:

Ak si chcete vychutnať Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Merlot Cask -1 2012 naplno, nalejte malé množstvo do pohára a pred pitím ho nechajte niekoľko minút dýchať. To umožní otvoriť sa a uvoľniť celú škálu chutí a vôní. Tak ako všetky alkoholické nápoje, aj tento by sa mal konzumovať zodpovedne.

Porovnanie s podobnými výrobkami:

Hoci je na trhu veľa vyzretých whisky, Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Merlot Cask -1 2012 vyniká jedinečným procesom zrenia. Väčšina whisky dozrieva v sudoch po alebo sherry, ale táto 's použitím sudov po Merlote jej dáva osobitý chuťový profil, ktorý ju odlišuje. Okrem toho jej vysoký obsah alkoholu ponúka robustnejší zážitok ako mnohé iné whisky. Napriek týmto prémiovým vlastnostiam zostáva jej cena konkurencieschopná a ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality.

Na záver možno povedať, že Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Merlot Cask -1 2012 je jedinečná, vysokokvalitná , ktorá ponúka bohatý a príjemný zážitok z pitia. Jej osobitý proces zrenia a vysoký obsah alkoholu ju odlišujú od ostatných whisky, vďaka čomu je výnimočnou voľbou pre milovníkov . Či už hľadáte špeciálny darček alebo potešenie pre seba, táto vás určite zaujme.
Tabuľka dát
chat Komentáre (0)