Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Cabernet Sauvignon Cask -2 2012 48,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Cabernet Sauvignon Cask -2 2012 48,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox

98,09 €

98,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Cabernet Sauvignon Cask -2 2012, prémiový , ktorý stelesňuje jedinečné spojenie tradície a inovácie. Hlavnou úlohou tohto 'je poskytnúť výnimočný zážitok z pitia, pričom jeho USP je zrenie v sudoch po Cabernete Sauvignon od renomovaného výrobcu ST. MICHAEL-EPPAN. Tento osobitý proces zrenia jej dodáva bohatý, komplexný chuťový profil, ktorý ju odlišuje od ostatných whisky na trhu.

Kľúčové vlastnosti:

- Zrejúca v sudoch po Cabernet Sauvignon: Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Cabernet Sauvignon Cask -2 2012 zreje v sudoch po vysokokvalitnom Cabernet Sauvignon. To mu dodáva jedinečnú hĺbku chuti s tónmi červeného ovocia, dubu a horkej čokolády, ktoré dodávajú komplexnosť .

- 11 rokov zrenia: Toto využíva 11-ročné obdobie zrenia, ktoré mu umožňuje rozvinúť bohatý, plný charakter. Výsledkom tohto dlhšieho procesu zrenia je hladký, rafinovaný záver, ktorý osloví náročných milovníkov .

- Objem alkoholu 48,2 %: S objemom alkoholu 48,2 % ponúka tento silný a intenzívny zážitok z pitia. Tento vysoký obsah alkoholu zvýrazňuje chuťový profil a poskytuje teplý, uspokojivý záver.

- Dodáva sa v darčekovej škatuľke: Tento sa dodáva v štýlovej darčekovej krabici, ktorá je ideálnym darčekom pre milovníkov . Krabička dodáva eleganciu a sofistikovanosť, čím zlepšuje celkovú prezentáciu .

Použitie a bezpečnostné opatrenia:

Aby ste plne ocenili komplexnú chuť Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Cabernet Sauvignon Cask -2 2012 sa odporúča podávať ho čisté alebo s trochou vody. To umožní vyniknúť zložitému chuťovému profilu . Rovnako ako všetky alkoholické nápoje by sa mal konzumovať zodpovedne a s mierou.

Porovnanie s podobnými produktmi:

Hoci je na trhu veľa vyzretých whisky, Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Cabernet Sauvignon Cask -2 2012 vyniká jedinečným procesom zrenia. Na rozdiel od typických whisky zrejúcich v sudoch po alebo sherry, táto ťaží z bohatej ovocnej chuti Cabernet Sauvignon. Výsledkom je jedinečný chuťový profil, ktorý ju odlišuje od ostatných whisky v jej cenovej kategórii. Okrem toho jej vysoký objem alkoholu a dlhšia doba zrenia prispievajú k intenzívnejšiemu a uspokojivejšiemu zážitku z pitia.

Edradour 11 Years Old ST. MICHAEL-EPPAN Cabernet Sauvignon Cask -2 2012 je dôkazom umenia -making. Jeho výrazný chuťový profil, vysokokvalitné balenie a jedinečný proces zrenia z neho robia výnimočnú voľbu pre milovníkov . Zažite spojenie tradície a inovácie s týmto výnimočným .
Tabuľka dát
chat Komentáre (0)