Edradour 12 Years Old Burgundy Cask Highland Single Malt Whisky 2011 48,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Edradour 12 Years Old Burgundy Cask Highland Single Malt Whisky 2011 48,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

95,99 €

95,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Edradour 12 Years Old Burgundy Cask Highland Single Malt Whisky 2011, prémiový likér, ktorý má rovnako bohatú históriu ako chuť. Táto whisky s objemom 48,2 % obj. a objemom 0,7 l je dôkazom umenia tradičnej destilácie a ponúka jedinečnú zmes robustných chutí a hladkého záveru, ktorý ju odlišuje od ostatných. Jej jedinečný predajný potenciál spočíva v zrení v burgundských sudoch, ktoré whisky dodáva výraznú hĺbku a komplexnosť.

Vlastnosti produktu:

* Zreje 12 rokov: Táto whisky sa vyznačuje bohatým chuťovým profilom, ktorý je výsledkom 12-ročného procesu zrenia. Toto dlhšie obdobie zrenia umožňuje whisky rozvinúť hĺbku a komplexnosť, ktorá nemá obdobu, a ponúka tak sofistikovaný a uspokojivý zážitok z pitia.

* Zreje v burgundských sudoch: Edradour 12 Years Old Burgundy Cask Highland Single Malt Whisky dozrieva v prémiových burgundských sudoch. To dodáva whisky jedinečnú chuť, tóny červeného ovocia, korenia a dubového dreva, ktoré zlepšujú jej celkovú chuť a vôňu.

* Vysoký objem alkoholu: Táto whisky s obsahom 48,2 % obj. ponúka robustný a plný zážitok z pitia. Tento vysoký objem alkoholu zvýrazňuje chuť whisky a poskytuje teplý, uspokojujúci záver.

* Balené v darčekovej škatuľke: Táto whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka ktorej je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Krabička nielen chráni whisky, ale dodáva výrobku aj prvok luxusu.

Ako používať:

Ak chcete naplno oceniť whisky Edradour 12 Years Old Burgundy Cask Highland Single Malt Whisky, odporúča sa podávať ho čistý alebo s trochou vody. Vďaka tomu sa naplno prejavia jeho silné chute a vône. Túto whisky sa tiež odporúča vychutnávať pomaly, aby sa jej chute mohli rozvinúť na jazyku.

V porovnaní s inými whisky na trhu je Edradour 12 Years Old Burgundy Cask Highland Single Malt Whisky vyniká jedinečným procesom zrenia a vysokým objemom alkoholu. Aj keď iné whisky môžu ponúkať podobnú dobu zrenia, len máloktorá sa môže vyrovnať hĺbke a komplexnosti, ktorú ponúka táto whisky zrejúca v burgundských sudoch. Okrem toho jej konkurenčná cena ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality, vďaka čomu je obľúbenou voľbou medzi znalcami whisky.

Na záver možno povedať, že Edradour 12 Years Old Burgundy Cask Highland Single Malt Whisky ročník 2011 ponúka prémiový zážitok z pitia, ktorý je sofistikovaný a uspokojujúci. Jedinečný proces zrenia, vysoký objem alkoholu a štýlové balenie z nej robia výnimočný produkt na trhu s whisky. Či už ste nadšencom whisky alebo hľadáte dokonalý darček, táto whisky vás určite zaujme.
Tabuľka dát
Edradour
Nové
chat Komentáre (0)