Tomatin 12 Years Old SHERRY CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomatin 12 Years Old SHERRY CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

50,19 €

50,19 € Bez DPH

Popis
Popis produktu: 0,7l v Geschenkboxe, symbolom bezkonkurenčného remeselného spracovania. Tomatin 12 Years Old SHERRY CASK 40% Vol. 0,7l v Geschenkboxe je preslávený svojou hladkou textúrou a sofistikovaným chuťovým profilom, ktorý je pre znalcov nevyhnutný.

Značka, ktorá pochádza z váženej výrobnej oblasti, si od svojho vzniku zachováva záväzok k dokonalosti. Odroda Tomatin 12 Years Old SHERRY CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox bola vytvorená tak, aby dosiahla bohatú komplexnosť a hlbokú hĺbku. Každé použitie sľubuje jedinečnú zmes vlastností, ktorá prináša pútavé a nezabudnuteľné stretnutie.

Dizajn Tomatin 12 Years Old SHERRY CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox je podmanivý a prezentuje detailné umelecké spracovanie, ktoré umocňuje jeho pôvab. Predstavuje sled pocitov, počnúc počiatočným pôvabom až po jemné, trvalé zakončenie. Trvalá kvalita Tomatin 12 Years Old SHERRY CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox pôsobí hlboko a nabáda k ďalšiemu objavovaniu.

Tomatin 12 Years Old SHERRY CASK 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox je ideálny na oslavu výnimočných okamihov alebo na osobné potešenie, je navrhnutý tak, aby obohatil každú príležitosť a umožnil naplno oceniť jeho výnimočné vlastnosti.
Tabuľka dát
Tomatin
Nové
chat Komentáre (0)