Tomatin 30 Years Old Highland Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Holzkiste | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomatin 30 Years Old Highland Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.00 kg

662,39 €

662,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Ponorte sa do bohatstva Highlands s Tomatínom Single Malt Scotch Whisky. Tento výnimočný Scotch whisky, ktorá dozrievala tri desaťročia, ponúka skutočne jedinečný chuťový zážitok. Uložená v tradičnej drevenej debne je dokonalou kombináciou dedičstva a luxusu.

Každý dúšok whisky Tomatin Highland Single Malt Scotch Whisky vás vezme na cestu majestátnou krajinou Škótska. Je to produkt odborného remeselného spracovania, ktorý pomaly dozrieva, aby poskytol hĺbku chuti, ktorá sa dostaví až časom. Whisky sa pýši obsahom alkoholu 46 %, čím dosahuje dokonalú rovnováhu medzi silou a jemnosťou.

Destilát sa otvára nádherným buketom exotického ovocia a sladkého medu, sprevádzaným nádychom teplého korenia. Pri ďalšom vychutnávaní si môžete vychutnať zamatové tóny čokolády a zrelého ovocia, ktoré vedú k dlhotrvajúcemu záveru s dubom a korením. Je to dokonalá harmónia sladkého a dymového, ktorá svedčí o umení liehovarníka.

Či už ste skúsený Scotch nadšencom alebo zvedavým nováčikom, Tomatin Highland Single Malt Scotch Whisky zaujme svojou komplexnosťou a šarmom. Je to viac než len nápoj, ale oslava tradície a trpezlivosti. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako hviezdu svojho obľúbeného kokteilu.

Tento Tomatin Single Malt nie je len whisky, ale aj kus škótskej histórie, ktorá stelesňuje ducha Highlands v každej kvapke. Je nevyhnutnou súčasťou každej zbierky whisky a je vynikajúcim darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote.

Doprajte si nádheru starosvetského šarmu. Vychutnajte si Tomatin Single Malt Scotch Whisky. Zažite Highlands.
Tabuľka dát
Tomatin
Nové
chat Komentáre (0)