The Macallan EDITION N° 5 Highland Single Malt 48,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Macallan EDITION N° 5 Highland Single Malt 48,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

357,89 €

357,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme edíciu The Macallan Highland Single Malt! Táto prémiová whisky, starostlivo vyrobená v škótskej Highlands, je povinnou výbavou pre znalcov aj nováčikov. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre každého milovníka whisky.

Edícia The Macallan Highland Single Malt je potešením pre zmysly. Môže sa pochváliť pôsobivým obsahom alkoholu v krvi, čo naznačuje výdatnú, robustnú chuť, ktorú nadšenci whisky určite ocenia. Každý dúšok odhaľuje bohatú tapisériu chutí - od jemnej vanilky až po silné korenie, je to zážitok, ktorý dráždi a uspokojuje.

Nie je to však len o chuti. Táto jednosladová škótska whisky je s láskou destilovaná podľa osvedčenej tradície s použitím len tých najlepších ingrediencií. Výsledok? Whisky, ktorá nie je len nápojom, ale aj svedectvom o umení destilácie.

Edícia The Macallan Highland Single Malt je oslavou remeselnej zručnosti a vášne. Jej hlboký zlatistý odtieň je pastvou pre oči, zatiaľ čo komplexná aróma sľubuje zážitok z pitia, aký nemá obdobu.

A nesmieme zabudnúť na darčekovú krabičku. Elegantná a uhladená je dokonalým zavŕšením tejto špičkovej whisky. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, The Macallan Edition je darček, ktorý určite urobí dojem.

Tak prečo čakať? Objavte jedinečnú chuť a bohaté dedičstvo whisky The Macallan Edition Highland Single Malt ešte dnes. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok. Užívajte si zodpovedne!
Tabuľka dát
The Macallan
Nové
chat Komentáre (0)