Douglas Laing TIMOROUS BEASTIE Meet the Beast Limited Edition 54,9% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing TIMOROUS BEASTIE Meet the Beast Limited Edition 54,9% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

71,79 €

71,79 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Timorous Beastie od Douglasa Lainga, klenot z limitovanej edície, ktorý si rozhodne musíte pridať do svojej zbierky. Táto fľaša úplného lesku je uložená v štýlovej darčekovej škatuľke, čo z nej robí dokonalý darček pre každého znalca whisky.

Timorous Beastie, dielo renomovanej značky Douglas Laing, nie je len tak hocijaká whisky. Je to oslava remeselnej zručnosti a kvality, známa svojou bohatou a robustnou chuťou. Hneď ako otvoríte fľašu, čaká vás pôvabná zmes vôní, ktorá vás prenesie do rozľahlých škótskych krajov.

Každý dúšok tejto limitovanej edície whisky je veľkolepou cestou pre vaše chuťové poháriky. Vyvážená harmónia sladkého medu, vanilky a zrelého ovocia, prepletená s nádychom rašelinového dymu, robí z Timorous Beastie obľúbenú whisky medzi nadšencami. Dlhý, hrejivý záver zanecháva pretrvávajúcu chuť škótskej divočiny a pozýva vás, aby ste sa vrátili po ďalšie.

Táto fľaša Timorous Beastie, zabalená v elegantnej darčekovej škatuli, je nielen potešením pre chuťové bunky, ale aj pohľadom na ňu. Jej elegantné balenie dodá každému prostrediu nádych elegancie a je ideálnym darčekom na výnimočné príležitosti.

Zažite túto šelmu, zamilujte si jej odvahu a nechajte sa unášať Timorous Beastie do srdca Škótska. Či už ste skúsený milovník whisky alebo nováčik túžiaci po objavovaní, táto limitovaná fľaša od Douglas Laing na vás určite urobí dojem. Vezmite si svoju teraz a spoznajte šelmu v celej jej kráse.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)