Loch Lomond 11 Years Old BORDEAUX RED WINE Austria Exclusive Cask 2010 54,9% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Highland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Loch Lomond 11 Years Old BORDEAUX RED WINE Austria Exclusive Cask 2010 54,9% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

84,49 €

84,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte očarujúci pôvab červeného vína Loch Lomond Bordeaux, exkluzívnej rakúskej sudovej edície. Tento podmanivý nápoj je viac ako len nápoj, je to zážitok, ktorý vás prenesie do pokojnej a mystickej krajiny jazera Loch Lomond v Škótsku.

Toto červené víno Bordeaux, vyrobené s láskou a zrejúce viac ako desať rokov, vykazuje bohatú paletu chutí. Každý dúšok odhaľuje majstrovstvo a rokmi overenú tradíciu, ktoré sa podieľali na jeho výrobe. Hlboká rubínovočervená farba je predohrou k symfónii vôní a chutí, ktoré čakajú na vaše zmysly.

Ponorte sa do dráždivých tónov zrelého bobuľového ovocia, horkej čokolády a náznaku korenia. Silný chuťový profil dopĺňa hrejivý, hladký záver, vďaka ktorému je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom. Vysoký objem vína prispieva k jeho odvážnemu, plnému charakteru, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí majú chuť na silné, aromatické vína.

Táto exkluzívna rakúska sudová edícia je krásne zabalená v sofistikovanej darčekovej krabici, takže je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo elegantným doplnkom vašej zbierky vín.

Zažite kúzlo najlepšieho škótskeho vína Loch Lomond Bordeaux Red Wine. Jeho jedinečná zmes chutí a bohatá história z neho robia povinnú výbavu pre milovníkov a zberateľov vína. Doprajte si chuť tradície, autenticity a kvality s týmto znamenitým červeným vínom, ktoré je dôkazom dlhoročného dedičstva vinárstva Loch Lomond.

Nezabudnite, že skvelé chvíle sú ešte výnimočnejšie so správnym vínom. Tak prečo čakať? Pozvite červené víno Loch Lomond Bordeaux do svojho života a dovoľte mu pozdvihnúť váš zážitok z pitia vína.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)