Marzadro DICIOTTO Lune Botte Whisky 42% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Marzadro DICIOTTO Lune Botte Whisky 42% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Marzadro DICIOTTO Lune Botte Whisky. Táto jemná talianska whisky je dokonale vyzretá a môže sa pochváliť odvážnym 42 % objemom, ktorý zanecháva teplý, dlhotrvajúci záver. Každý dúšok odhaľuje remeslo a starostlivosť pri jej destilácii a ponúka jedinečnú rovnováhu sladkosti a korenia. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnou pochúťkou pre znalcov whisky alebo premysleným darčekom na výnimočné príležitosti. Zažite luxus dobre vyzretej whisky s Marzadro DICIOTTO Lune Botte. Nie je to len nápoj, je to zážitok.

35,99 €

35,99 € Bez DPH

Popis
Objavte znamenitú chuť Marzadro DICIOTTO Lune Botte Whisky, nápoj, ktorý nanovo definuje luxus. Táto výnimočná whisky, prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuľke, je viac ako nápoj, je to zážitok. Ručne vyrobená a dokonale vyzretá whisky DICIOTTO Lune Botte Whisky ponúka jedinečnú zmes bohatých chutí, vďaka čomu sa stane nevyhnutnou súčasťou vašej zbierky.

Whisky sa môže pochváliť robustným 42 % objemom, odborne destilovaným tak, aby vám poskytla opojnú zmes hladkého a intenzívneho. Jej výrazná chuť je odvodená od zrenia v rôznych typoch sudov, čo jej dodáva jedinečnú hĺbku a komplexnosť. Každý dúšok tejto whisky je cestou cez jej bohaté zemité tóny, korenisté náznaky a teplý, dlhotrvajúci záver.

Táto whisky, balená v pollitrovej fľaši, je ideálna na vychutnávanie vo voľnom čase alebo na oslavu výnimočných chvíľ. Priložená darčeková škatuľa dodáva tejto whisky nádych elegancie a je ideálnym darčekom pre nadšencov whisky vo vašom živote.

Zažite odvážnu, jemnú chuť whisky Marzadro DICIOTTO Lune Botte Whisky. Nie je to len nápoj, je to vyjadrenie. Tak prečo čakať? Doprajte si autentickú chuť tejto prémiovej whisky a pozdvihnite svoje zmysly do nových výšin.
Tabuľka dát
Marzadro
Nové
chat Komentáre (0)