Clément Punch PLANTEUR 18% Vol. 0,7l | Francúzsky likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Punch PLANTEUR 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Užite si tropické vibrácie s Clément Punch Planteur! Tento lahodne pripravený punč je opojnou zmesou karibských chutí, ktorá prenesie vaše chuťové poháriky na slnečnú pláž. Tento punč, ktorý je vyrobený z tých najlepších ingrediencií a môže sa pochváliť jemným 18 % objemovým alkoholom, je ideálny na popíjanie pri akejkoľvek príležitosti. Či už organizujete večierok, alebo len potrebujete trochu úniku, Clément Punch Planteur je vašou vstupenkou na exotickú dovolenku. Tak prečo čakať? Ponorte sa do karibskej blaženosti s punčom Clément Punch Planteur. Oddýchnite si a nechajte sa unášať dobrou náladou!

21,29 €

21,29 € Bez DPH

Popis
Objavte tropickú chuť Clément Punch Planteur! Toto karibské potešenie, špeciálne vytvorené z jedinečnej zmesi rumu a tropického ovocia, musí mať každý znalec alkoholu. S každým dúškom prenesiete svoje zmysly na slnkom zaliate pláže Martiniku.

Punč Planteur, plný silných a živých chutí, spája bohatosť rumu Clément so sladkým a pikantným pôvabom exotického ovocia. Každá fľaša sľubuje lahodne jemný záver, vďaka čomu je dokonalým doplnkom do vašich miešaných koktailov alebo si ho môžete vychutnať s ľadom.

Punch Planteur je však viac ako len nápoj. Je to zážitok. Stelesňuje ducha Karibiku - živý, pulzujúci a plný šmrncu. Je to nádherný spôsob, ako si oddýchnuť po dlhom dni alebo naštartovať večer plný zábavy.

Takže či už ste milovník rumu, koktailový nadšenec alebo jednoducho človek, ktorý oceňuje dobrý nápoj, Clément Punch Planteur je ideálnou voľbou. Nie je to len fľaša rumu, je to chuť karibského životného štýlu. Vyskúšajte ho ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na tropické dobrodružstvo!
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)