La Liqueur de Monin BROMBEERE 16% Vol. 0,7l | Francúzsky likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La Liqueur de Monin BROMBEERE 16% Vol. 0,7l

1.40 kg
Spoznajte dráždivú chuť La Liqueur de Monin Brombeere, francúzskeho potešenia, ktoré nesmie chýbať vo vašej skrinke s alkoholom. Svojou bohatou, výraznou chuťou černíc je ideálny na ozvláštnenie koktailov, sladké dochutenie dezertov alebo len na samostatné popíjanie. Tento likér je vyrobený z vysokokvalitných surovín a sľubuje nezabudnuteľný chuťový zážitok. Tak prečo čakať? Doprajte si jedinečnú chuť La Liqueur de Monin Brombeere a nechajte svoje chuťové poháriky cestovať do Francúzska. Odhaľte svojho vnútorného mixológa ešte dnes!

18,89 €

18,89 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly lahodnou chuťou La Liqueur de Monin Brombeere. Tento šťavnatý likér je nevyhnutným doplnkom vášho domáceho baru alebo dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť. Tento elegantný tip, s láskou vyrobený vo Francúzsku, je zmesou zrelých, šťavnatých černíc a prvotriednych liehovín a sľubuje vašim chuťovým pohárikom nádherný zážitok.

Už pri prvom dúšku vás privíta sladká a trpká chuť zrelých černíc, po ktorej nasleduje hladký, dlhotrvajúci záver, ktorý vás nechá túžiť po ďalších dúškoch. Ohromujúca sýtofialová farba likéru pripomínajúca šťavnaté černice je pastvou pre oči a umocní váš celkový zážitok z pitia.

La Liqueur de Monin Brombeere je všestranný, takže je ideálnym spoločníkom do koktailov, dezertov alebo si ho môžete vychutnať aj čistý. Či už si namiešate klasický koktail Bramble, pokvapkáte ním teplý čokoládový koláčik alebo si ho vychutnáte samostatne po dlhom dni, tento ostružinový likér vás nikdy nesklame.

Vďaka svojej lákavej chuti, krásnej farbe a všestrannej miešateľnosti je La Liqueur de Monin Brombeere tajnou ingredienciou, ktorá pozdvihne vaše zážitky z pitia a stolovania. Nenechajte si ujsť tento znamenitý francúzsky skvost, objednajte si ho ešte dnes a zažite dokonalé spojenie chuti, vône a vizuálneho pôžitku!
Tabuľka dát
Monin
Nové
chat Komentáre (0)