Alizé Liqueur Red Passion 16% Vol. 0,7l | Francúzsky likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Alizé Liqueur Red Passion 16% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si dráždivú zmes exotických chutí s likérom Alizé Red Passion. Tento luxusný francúzsky nápoj kombinuje prémiovú vodku, šťavnatú marakuju, chrumkavé brusnice a náznak marhúľ, takže je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vzrušujúci zvrat v kokteiloch. Vďaka svojmu sýtočervenému odtieňu a hladkému záveru určite zaujme na každom spoločenskom stretnutí. Sladká a zároveň pikantná chuť likéru Alizé Red Passion Liqueur vezme vaše chuťové poháriky na úžasnú cestu. Ideálny na popíjanie počas teplého večera alebo na primiešanie do obľúbeného kokteilu. Pripravte sa na to, že s každým dúškom vzplanie vaša vášeň!

21,29 €

21,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatý, živý dúšok likéru Alizé Red Passion. Francúzska pochúťka, ktorá spája exotickú marakuju a brusnice s prvotriednou francúzskou vodkou, ponúka jedinečný, dráždivý chuťový zážitok. Jeho sýtočervený odtieň je rovnako lákavý ako jeho chuť a sľubuje nezabudnuteľnú zmyslovú cestu.

Každý dúšok Alizé Red Passion je oslavou tých najlepších vecí v živote. Vynikajúca zmes prírodnej marakujovej šťavy a brusníc jej dodáva sladko-trpký nádych, zatiaľ čo hladká francúzska vodka ponúka svieži, čistý záver. Je to všestranný nápoj, ktorý si môžete vychutnať samostatne alebo ho použiť na dodanie farby a chuti vašim obľúbeným koktailom.

Tento likér je viac ako len nápoj, je to životný štýl. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len chcete oddýchnuť po dlhom dni, Alizé Red Passion dokáže premeniť každý okamih na nezabudnuteľný zážitok. Jeho luxusná chuť a žiarivá farba z neho robia dokonalú voľbu pre tých, ktorí si užívajú radosti života.

Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu likéru Alizé Red Passion ešte dnes a obohaťte svoju zbierku alkoholu o kúsok francúzskej elegancie. Jeho exotická chuť a bohatý odtieň určite zanechajú trvalý dojem. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné nápoje. Vyberte si Alizé Red Passion a pozdvihnite svoj zážitok z popíjania.
Tabuľka dát
Alizé
Nové
chat Komentáre (0)